Sucul care ajută la curăţarea ficatului şi a rinichilor. Lidia Fecioru: "Se bea 100 ml înainte de masă"

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Lidia Fecioru a dezvăluti un leac execelent, perfect în tratarea mai multor boli.

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, un nou leac. Bioenergoterapeutul a oferit un tratament pe bază de dovleac, vedeta sezonului, care poate avea efecte surprinzătoare asupra sănătății. Sucul de dovleac este perfect pentru oamenii care au afecțiuni la nivelul ficatului, rinichilor dar și pentru cei care suferă de insomnii, susține Lidia Fecioru.

„Leacul de astăzi este foarte simplu. Pentru că tot este vremea dovleacului, voi da un leac pregătit cu ajutorul acestuia. Sucul de dovleac este foarte bun în momentul în care avem probleme cu ficatul sau cu rinichii. Se bea câte 100 ml de suc de dovleac înainte de masă.

Totodată, atunci când avem probleme cu vezica urinară sau avem pietre la rinichi, se bea de trei ori pe zi 100 ml de suc de dovleac. Cam cu jumătate de oră înainte de masă. Dacă suferim de insomnie, bem cam o jumătate de pahar de suc de dovleac. Putem să punem şi puţină miere. Îl bem cu 60 de minute înainte de culcare.

Sucul de dovleac mai poate fi administrat şi atunci când avem temperatură sau frisoane. Ba chiar este bun şi împotriva constipaţiei", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse.

VEZI și: Lidia Fecioru, avertisment pentru părinți: „Un dezastru. Nu-și mai dezvoltă capacitatea de a vorbi”

 

Dovleacul scade tensiunea

În altă ediției a emisiunii de pe Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre metodele în care putem găti dovleacul. Acest aliment trebuie consumat și de persoanele ce se confruntă cu o tensiune mare. 

„Este perioadă de toamnă, vine şi Halloween-ul, sărbătoarea dovlecilor, iar dovleacul este foarte bun pentru a ne trata. Se ştie că dovleacul conţine foarte multă vitamina C, în miez, dar şi în frunze.

Conţine vitamina B12, vitamina B3 şi vitamina PP. Vitamina E, betacarotenul despre care noi credem că este în morcov într-o cantitate mai mare este, de fapt, o cantitate mai mare în dovleac. În această perioadă, e bine să mâncăm cât se poate de mult dovleac. Se poate face copt, în plăcintă, în salată, de ce nu? Punem dovleac cu un pic de ţelină şi cu un măr şi maioneză, o splendoare de salată.

Dar trebuie să ţinem cont că putem consuma inclusiv uleiul de seminţe de dovleac care e foarte bun şi împotriva tensiunii arteriale, scade tensiunea.”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Metoda prin care putem afla dacă avem probleme cu tiroida. Lidia Fecioru: „La prima oră a dimineţii”

 

Dovleacul este foarte bun și în cosmetică

Mai mult, Lidia Fecioru a dezvăluit o modalitate inedită prin care putem folosi dovleacul drept tratament cosmetic. Se poate realiza o mască cu efecte uimitoare, în doar câteva minute.

„E bun şi în cosmetică. Amestecăm puţin dovleac cu miere, în mixer, şi facem o mască pentru faţă. Ni se va dezumfla faţa, e foarte bun.

Cei care au probleme cu rinichii ar fi bine să nu îl consume uleiul de dovleac. Cei care au ulcer stomacal, ulcer duodenal şi cei care au probleme cu pancreasul sau pietre la rinichi nu au voie să consume în exces.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, adevărul despre boala Lidiei Buble: „Are o temere interioară”. Cum scăpăm de fobii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel