Ce organe sunt afectate, în funcție de iritațiile de pe față. Lidia Fecioru: „Înseamnă că avem probleme cu inima”

Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit care este legătura dintre iritațiile apărute pe față și organe.

 Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, legătura dintre iritațiile care ne apar pe față și organe. În acest sens, roșeața care ne apare într-o anumite parte a feței, poate indica faptul că există probleme neștiute la un organ intern.

"Atunci când ne apar iritaţii pe faţă şi ne ies în anumite zone ale feţei. De exemplu, dacă ne ies pe frunte, atunci înseamnă că avem o problemă a intestinului gros. 

Dacă ies între sprâncene, atunci înseamnă că avem probleme cu sistemul urinar. Dacă ne ies pe zona tâmplelor, atunci înseamnă că avem probleme cu inima. Dacă ne ies pe pomeţi, înseamnă că avem probleme cu fierea. 

Iritaţiile care ies sub pleoapă indică că avem probleme cu rinichii. Între sprâncene înseamnă ficatul, iar pe nas, înseamnă că există probleme cu tiroida.

Cele care ies pe bărbie, înseamnă că avem probleme ale organelor din partea de jos a bazinului", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cum scăpăm de părerile răutăcioase. Lidia Fecioru explică: "Nu bârfiţi! Mai bine întrebaţi"

Zece obiceiuri ale oamenilor bogaţi pe care merită să le aplicăm 

Mai mult, bioenergoterapeutul a enumerat și zece obiceiuri după care   eghidează oamenii bogați, pe care merită se le punem în aplicare, dacă ne dorim să obținem aceeași prosperitate financiară.

"Primul obicei este cel legat de controlarea finanţelor. De obicei, oamenii care au mulţi bani au grijă să-şi controleze finanţele. Preţuiesc banii şi îi iubesc. Îşi vor lua întotdeauna lucruri scumpe, frumoase, care rezistă în timp sau care pot fi valorificate. La ei totul este o investiţie. Toată viaţa. Soţia, copiii, tot.

Al doilea obicei este cel legat de asumarea riscurilor. Oamenilor bogaţi nu le este frică să-şi asume riscuri. Cine nu riscă, nu bea şampanie. Încep o afacere pe care o riscă. Fără risc nu există câştig.

Înţelepciunea, o calitate a oamenilor bogaţi. Citesc mult şi sunt foarte înţelepţi. Cititul ajută foarte mult. Cititul nu îţi aduce decât câştig. Ai informaţii şi ştii cum să schimbi macazul. 

Al patrulea obicei este că oamenii bogaţi îşi aleg mereu o ţintă. Oamenii bogaţi au întotdeauna o ţintă, un scop. Nu contează ce amploare are dorinţa ta, tu trebuie să o pui. Trebuie să o pui cu ardoare. Orice chestie se materializează. Orice dorinţă se va materializa, dar trebuie să avem răbdare.

Oamenii bogaţi îşi preţuiesc timpul. Sunt conştienţi că este singurul lucru pe care nu-l poţi cumpăra cu bani. Timpul pe care ţi-l acorzi îl poţi valorifica din toate punctele de vedere. Ai timp să citeşti să te informezi. Asta fac oamenii de afaceri.

Un alt lucru pe care trebuie să-l învăţăm de la oamenii bogaţi este alegerea cercului social. Oamenii de afaceri îşi aleg cu stricteţe cercul social. În el există întotdeauna oameni de la care învaţă ceva. Important este lângă cine stai. 

Totodată, oamenii de afaceri apreciază somnul de calitate şi găsesc timp pentru odihnă. Nu îşi permit să piardă nopţile. Îşi opresc telefonul pentru a nu fi deranjaţi când se odihnesc. 

Oamenii bogaţi ştiu să aştepte. Una e să aştepţi pe un sac de bani şi alta e pe nimic. Oamenii sunt mai atenţi cu investiţiile pe care le fac.

Oamenii de succes fac sport deoarece ştiu că activitate fizică este cea mai rapidă activitatea de a-şi descărca forma de stres. Ei ştiu să se ducă la un tenis. Se duc la alergat sau se duc la înot. Au program de sport.

Oamenii de succes nu renunţă niciodată indiferent de dificultăţile pe care le au. Ei ştiu că afacere pe care vor să o facă ar putea să o înceapă peste trei ani Nu renunţă la ea. Sapă, se informează, mai aşteaptă, dar nu renunţă la idee.", a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ceaiul de slăbit la care nu te așteptai. Lidia Fecioru: „Se folosesc doi căţei de usturoi”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 sep 2022, 11:48 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience