Metoda prin care putem afla dacă avem probleme cu tiroida. Lidia Fecioru: „La prima oră a dimineţii”

Data publicării:
captură video/ Antena 3
Descriere foto: captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit metoda prin care putem afla dacă avem probleme cu tiroida. 

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, cum ne putem da seama ca avem probleme cu tiroida. 

"Mai avem perioade când ne simţim stresaţi, obosiţi sau ne tremură mâinile, ei bine, aici este o problemă la tiroidă. 

Această problemă o putem controla foarte bine. Luăm un termometru simplu, îl punem pe noptieră, iar la prima oră a dimineţii, când am deschis ochii, îl punem sub axilă.

Vom lua temperatura timp de 2, 3 zile aşa. Dacă temperatura este mai mică de 36.5 grade, înseamnă că avem o uşoară hipotiroidie.

Ne putem duce la medic sau putem lua ceva adjuvante. Complex de B. Când avem hipotiroidie ne poate cădea părul sau părul poate fi mai gras.

Dacă temperatura este un pic mai mare de 36.8, înseamnă că avem o hipertiroidie. Putem lua tot felul de vitamine sau adjuvante. 

Putem avea şi o stare uşor depresivă. Suntem undeva la mijloc. Tiroida reglează multe.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Planta care scade tensiunea

Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, un nou leac, foarte bun pentru persoanele care se confruntă cu o tensiune ridicată. Este vorba despre dovleac, care are numeroase beneficii pentru sănătate.  Bioenergoterapeutul recomandă și câteva modalități de preparare cât mai delicioase, care ajută însă și la asimilarea tuturor efectelor pozitive. 

„Este perioadă de toamnă, vine şi Halloween-ul, sărbătoarea dovlecilor, iar dovleacul este foarte bun pentru a ne trata. Se ştie că dovleacul conţine foarte multă vitamina C, în miez, dar şi în frunze.

Conţine vitamina B12, vitamina B3 şi vitamina PP. Vitamina E, betacarotenul despre care noi credem că este în morcov într-o cantitate mai mare este, de fapt, o cantitate mai mare în dovleac. În această perioadă, e bine să mâncăm cât se poate de mult dovleac. Se poate face copt, în plăcintă, în salată, de ce nu? Punem dovleac cu un pic de ţelină şi cu un măr şi maioneză, o splendoare de salată.

Dar trebuie să ţinem cont că putem consuma inclusiv uleiul de seminţe de dovleac care e foarte bun şi împotriva tensiunii arteriale, scade tensiunea.”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse. 

Dovleacul este foarte bun și în cosmetică

Mai mult, Lidia Fecioru a dezvăluit o modalitate inedită prin care putem folosi dovleacul drept tratament cosmetic. Se poate realiza o mască cu efecte uimitoare, în doar câteva minute.

„E bun şi în cosmetică. Amestecăm puţin dovleac cu miere, în mixer, şi facem o mască pentru faţă. Ni se va dezumfla faţa, e foarte bun.

Cei care au probleme cu rinichii ar fi bine să nu îl consume uleiul de dovleac. Cei care au ulcer stomacal, ulcer duodenal şi cei care au probleme cu pancreasul sau pietre la rinichi nu au voie să consume în exces.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel