Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale. Ce s-a întâmplat când a mers să-și ia adio de la Mioara Roman: „Mi-a fost frică”

Data publicării:

Oana Roman a făcut o serie de dezvăluiri legate de moartea mamei sale, Mioara Roman. 

Mioara Roman s-a stins din viață, după ce a suferit un stop-cardiorespirator, pe patul din azilul unde era cazată de o bună perioadă de timp. Familia și cie care au cunoscut-o sunt în continuare în stare de șoc, după decesul acesteia. 

Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale

Oana Roman cu greu își găsește cuvintele după moartea mamei sale. Vedeta recunoaște că nu se poate obișnui încă cu ideea că mama s-a nu mai este printre noi. Totodată, vedeta a povestit și ce s-a întâmplat în momentul în care a mers cu sora sa să-și ia adio de la cea care le-a dat viață. 

„Încă nu am învățat să trăiesc fără ea. Este foarte greu. Cred că ea este bine. Eu și sora mea ne-am dus, înainte să o depunem la biserică, să ne luăm la revedere de la ea. Mi-a fost foarte frică de acel moment, dar ea a făcut ca acel moment să fie înălțător. Era atât de senină, de frumoasă, de împăcată și de luminoasă, încât, așa cum a spus și părintele când a văzut-o, era evident că a plecat într-o călătorie absolut fabuloasă”, a spus Oana Roman la Antena 3 CNN.

„A influențat în mod pozitiv și decisiv viața multor oameni”

„Atunci am fost liniștită și sunt, pentru că știu că ea este foarte bine. Mama a făcut foarte mult bine. A influențat în mod pozitiv și decisiv viața multor oameni. Eu am învățat foarte multe lucruri de la ea. A fost un exemplu de demnitate, onoare și echilibru. Mama a avut o contribuție foarte importantă în ceea ce privește organizarea și salvarea sistemului de asistență socială pentru copiii din România. Încă din anul 1990 a insistat să se înființeze, la nivelul Guvernului, un departament special, care să aibă grijă de copiii instituționalizați din România.”, a mai spus Oana Roman.

Ce sfaturi a primit Oana Roman de la mama ei, înainte să moară

„Din fericire am primit multe sfaturi de la părinții mei, care m-au ajutat în viață, să îmi fac un drum într-un anume fel, să fie în concordanță cu valorile pe care le-am învățat de acasă. Cea mai dură lecție de viață pe care am învățat-o de la mama a fost și singura oară când mi-a dat un pic de bătaie, în momentul în care, fără să îmi dau seama, am vorbit un pic pe nas cu guvernanta mea, pe care eu de altfel am iubit-o și am adorat-o.Mama m-a luat deoparte și m-a certat foarte rău și mi-a explicat că nu am voie să îi vorbesc așa, că trebuie să înțeleg că nu există oameni superiori și inferiori, meserii bune sau proaste, ci doar bine sau prost făcute. Nu contează ceea ce faci, ci cum o faci, iar eu asta am ținut minte.”, a declarat Oana Roman, pentru WOWbiz.

Oana Roman nu s-a dezlipit de sicriul mamei sale

Pe perioada înmormântarii, Oana Roman a fost de nedezlipit de sicriul mamei sale. 

„Oana este foarte tristă. Nu s-a dezlipit de sicriul mamei. S-a dus acasă doar să își facă un duș. Eu am venit la 5 dimineața, am plecat, m-am întors. Am lăsat pe cineva, pentru că nu a vrut să o lase singură pentru priveghi. Și, când am venit eu la 5 dimineața să verific dacă totul este în regulă, Oana era aici. M-am și speriat de ea. Ea doar a plecat să se schimbe și s-a întors. Este un moment foarte greu pentru amândouă (n.r. Oana și Catinca). O trec toate stările. Adică acum își aduce aminte frumos de ea și zâmbește, apoi iar este tristă și plânge. Eu sunt alături de ea, încerc să o ajut să treacă peste momentul acesta. Și prietenii îi sunt alături, și ieri, și azi-noapte. Să sperăm că va fi totul bine”, a spus Gabriela Lucuțar.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel