Iulia Albu, motivul pentru care nu are o relație bună cu părinții ei. Ce regret are vedeta: "S-au îndepărtat foarte mult de mine. N-am rămas fata lu' tata și în ziua de azi"

Data publicării:

Iulia Albu a dezvăluit motivul pentru care părinții săi s-au îndepăratat de ea. 

Iulia Albu este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală. Cu toate astea, în timp ce se afla în America Express, vedeta a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că nu are o relație bună cu familia ei. Criticul de modă a recunoscut că regretă faptul că relația cu părinții săi s-a răcit și că nu mai sunt ca înainte. 

Iulia Albu, motivul pentru care nu are o relație bună cu părinții ei

Iulia Albu susține că părinții ei nu au iubit-o și s-au îndepărtat de ea în momentul în care a decis să se căsătorească cu Mihai Albu. Vedeta recunoaște că familia sa nu a fost de acord cu această căsătorie, deoarece fostul soț era mult mai în vârstă decât ea. Chiar dacă relația dintre vedetă și părinții ei s-a răcit, aceasta susține că se mai vizitează din când în când. 

„Eram fata lu’ tata. N-am rămas fata lu’ tata și în ziua de azi. Sunt o persoană care își iubește foarte mult părinții. Părinții mei s-au îndepărtat foarte mult de mine, ca urmare a căsătoriei mele cu Mihai. Nu au fost de acord, nici nu au vrut să vină la nuntă. În primul rând, diferența de vârstă, 18 ani, dar au fost și alte probleme, nu era doar asta. Multă lume spune că am fost căsătorită cu un milionar. Nu am fost căsătorită cu un milionar, am fost căsătorită cu un om foarte normal, cu niște venituri mai mult decât  modeste.

Nu s-a pus niciodată problema real. Nu aș spune că părinții mei și-au dorit să mă căsătoresc cu cineva cu bani, dar cu siguranță și-au dorit altceva pentru mine. Acum îi înțeleg. Îmi dau seama că și eu mi-aș dori altceva pentru copilul meu. Mihai are foarte multe calități, dar nu era pentru mine. L-am iubit, de aceea ne-am și căsătorit. Atunci s-a răcit relația lor cu mine. Acum suntem ceva mai bine, dar tot avem anumite păreri. Asta nu înseamnă că nu ne vorbim, nu ne vizităm, nu ne sunăm. Să fim serioși, cine mai poate avea relația pe care am avut-o în copilărie cu părinții. Noi muncim atâtea ore, abia mai apucăm să ne vedem cu partenerii noștri', a povestit Iulia Albu în podcastul lui Măruță.

Iulia Albu a izbucnit în lacrimi la America Express, când a vorbit despre părinții ei

În cadrul competiției America Express, acolo unde a participat alături de iubitul ei, Mike, Iulia Albu a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre părinții săi. 

„Mama lui, care este și pentru mine mamă. Din păcate, eu nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul care este cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei, chiar dacă… eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi‘, a fost confesiunea făcută de Iulia Albu, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Mike, iubitul Iuliei Albu, rupe tăcerea. Ce a descoperit despre vedetă, după participarea la America Express: „Nu am mai văzut-o așa niciodată”

Cum arată meniul perfect al Andreei Tonciu: „Nu-mi plac mâncărurile de fițe”. Care e preparatul pe care-l consumă zilnic / VIDEO

Topul zodiilor care preferă singurătatea. Mihai Voropchievici: „El este cel mai dificil dintre toți din zodiac”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel