Daniela Simulescu, horoscop 11 -17 martie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Mercur a intrat în semnul tău și îți aduce nevoia de a comunica, nevoia de a spune, de a întreba, doar că, în continuare, trebuie să depui un efort suplimentar. Oamenii vin către tine, oamenii îți cer, vor, și tu te duci către ei, dar nu ești pregătit 100%. S-ar putea să apară momente în care te vei simți destul de frustrat, nervos, irascibil, supărat. Dacă simți că orice ai spune, orice ai face, nu se întâmplă, poate ar fi cazul să dai un pas în spate și să mai aștepți. Aveți grijă la relațiile pe care le aveți cu colegii, nu promiteți mai mult decât este cazul și nu vă încredeți mai mult în promisiunile colegilor. Săptămâna aceasta este bine să stați mai circumspecți, mai la locul vostru.

Taur

S-ar putea să vedeți roadele ultimelor zile, ultimelor eforturi depuse în zona carierei. Dacă nu sunt roade, este un semnal de alarmă și înseamnă că trebuie să mai depuneți niște eforturi, trebuie să munciți puțin mai mult. V-aș recomanda să vă bazați și pe alții, nu doar pe voi și să nu stați încapsulați în bula voastră și să considerați că doar voi aveți soluția, cheia succesului. Fiți mai deschiși, mai ieșiți din bula voastră și mai întrebați-vă colegii, prietenii, cunoscuții, dar nu vă bazați doar pe voi. Dacă nu vreți să pierdeți săptămâna ce urmează, stați doar în capul vostru și o să vedeți că nu este bine. Ați face bine să fiți și niște spectatori și să învățați să auziți, dar și să ascultați. 

Gemeni

Sunteți puțin mai optimiști, sunteți mai dornici să vă gândiți la viitorul apropiat, poate și mai sociabili și mai dornici să vorbiți cu oamenii, dar în același timp, acest tranzit aduce și puțină superficialitate. Pe plan profesional știți că vreți ceva, dar nici voi nu știți dacă e ceea ce trebuie. Săptămâna aceasta este destul de multa instabilitate. Pot fi și multe beneficii, dar depinde foarte mult cum le procesați și cum le gândiți. Sfatul meu este să stați mai liniștiți. 

Rac

Dacă știți că aveți de purtat o discuție cu șefii, nu vă temeți, duceți-vă în față și fiți foarte curajoși. Intrarea lui Venus în casa a noua vă spune să mai călătoriți, să vă plimbați, să mai interacționați, să mai citiți, să ieșiți din carapacea voastră. 

Leu

Acționați din spate și nu aveți timp să vă bucurați, nu gustați din plin triumful proiectelor voastre, dar nici nu este timpul. Mai stați în banca voastră, mai relaxați-vă, mai ales că la sfârșitul săptămânii Soarele se va întâlni și cu Neptun, deci săptămâna aceasta treceți prin tot felul de schimbări. Vă recomand să mai așteptați și să mai lăsați viața să se întâmple. Nu o forțați voi, nu încercați să calculați, să citiți toate horoscoapele. Sunteți într-o cursă în care vreți să vi se spună ceva 100%. 

Fecioară

Atenția voastră trebuie să se ducă către relații, către relația personală, dar și cea profesională. Trebuie să vă gândiți cât investiți voi în relațiile respective și cât primiți. Dacă doar investiți și nu primiți, nu este bine pentru voi. Trebuie să vă dați seama ce trebuie să faceți să ieșiți din zona asta. Este posibil să vă treziți că sunteți trădați , că oamenii nu vă recunosc meritele, că oamenii vă înșală așteptările, dar depinde de noi în ce postură lăsăm să continuăm. Dacă rămânem în postura de victimă, nu este bine. Eu zic să vă treziți, să vă maturizați, să acceptați ceea ce se întâmplă  și să vedeți ce puteți să rezolvați. 

Balanță

Comunicarea cu partenerul devine importantă și este cazul să nu discuți problemele tale cu alții. Zilele acestea este mai bine să stai acasă cu omul de lângă tine, să discutați până scoateți ceva unul de la celălalt. Recomandarea mea este să nu vă duceți în stânga și în drepta și să stați acasă. Vă recomand să vă găsiți o activitate la serviciu unde să îmbinați utilul cu plăcutul. Trebuie să aveți mai multă grijă de voi. 

Scorpion

Este un moment de maturizare pe plan emoțional și avem nevoie din când în când  de el. Dacă ați trecut de această etapă de maturizare, de conștientizare, vă uitați cu alți ochi la persoana iubită  sau încercați să o cuceriți altfel, dacă ați întâlnit-o și vi-o doriți în viața voastră. Venus vă ajută să fiți romantici, să faceți declarații, să faceți cadouri, să fiți cuceritori  și atractivi. pentru cei care își doresc copii sau altă relație cu copiii, este o perioadă foarte importantă. Discuțiile cu colegii sunt importante. Dacă aveți un proiect, nu vă bazați doar pe voi, ci e bine să-i implicați și pe colegii voștri. 

Săgetător

Lăsați-o baltă cu neplăcerile în familie. Trebuie să acceptați că părinții se mai îmbolnăvesc, în casă se mai strică lucrurile, pe astea nu le poți schimba. Vă puteți păcăli foarte ușor și să aveți impresia că le știți pe toate, iar dacă oamenii v-ar asculta, lucrurile ar merge mai simplu și mai ușor. Nu este adevărat. Aveți grijă de estetica din jurul vostru, de confort, de frumusețe, de ce vedeți în casă, în grădină. Fiți mai glumeți, mai petrecăreți și lăsați viața să se întâmple. 

Capricorn

Săptămâna ce urmează, ție îți priește mai mult ca altora. Ești mai tolerant, mai empatic, mai drăguț, mai blând, mai ales în discurs, găsești soluții pentru ceilalți, te oferi să-i ajuți, nu forțezi nota, dacă aceștia nu acceptă. Simți mai mult ceea ce se întâmplă în viețile celorlalți și lași lucrurile să se întâmple. Chiar poți să-i înveți pe cei din jurul tău să aibă răbdare. Este bine să te ocupi de discuțiile cu specialiștii pentru gospodărie, pentru tot ce înseamnă locuința ta. Grijă mare la drumuri, la cumpărat bilete de avion. De asemenea, aș avea puțină grijă la tot ce înseamnă documente.

Vărsător

Voi nu trebuie să mai stați să ascultați de nimeni. Chiar dacă vi se reproșează că sunteți agresivi, că sunteți furioși, că nu mai aveți răbdare, nici nu trebuie să mai ascultați. Voi trebuie să vă faceți treaba indiferent de ce spun unii și alții. Este important să vă țineți de planul pe care îl aveți  și să nu vă lăsați. Este o perioadă bună de a face pace cu strategia voastră financiară. S-ar putea să cheltuiți niște bani. 

Pești

De data aceasta, Venus vă aduce și puțină încredere suplimentară. Încrederea nu înseamnă neapărat că vorbiți mult, că debordați de energie, ci atunci când așteptați să se întâmple tot ceea ce trebuie să se întâmple. Voi aveți încredere că se va întâmpla. O să fie discuții legate de bani, poate chiar și cu partenerul. Aveți grijă la sănătate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel