Monica Tatoiu, adusă în culmea disperării de fiul său. Băiatul nu crede în Dumnezeu: „Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar”

Monica Tatoiu, captură video Youtube
Descriere foto: Monica Tatoiu, captură video Youtube

Monica Tatoiu a vorbit despre cel mai mare regret pe care în are în viața sa.

Mona Tatoiu radiază de fericire și umple orice încăpere în care pășește cu o energie pozitivă, extrem de optimistă. Chiar dacă acum, la vârsta de 66 de ani, pare că a descoperit rețeta fericirii, în trecut, celebra femeie de afaceri s-a confruntat cu o teamă uriașă, întrucât, ca orice femeie, aceasta își dorea urmași. Cu toate acestea, doctorii nu i-au dat nicio șansă, însă vedeta nu a renunțat. Monica Tatoiu a continuat atunci să se roage, să participe la slujbe și să spere că Dumnezeu o va ajuta să obțină o minune. În cele din urmă, se pare că toate rugăciunile au ajuns unde trebuie, întrucât aceasta a devenit mamă, în anul 1994.

„Am o mare problemă cu fiul meu, pentru că l-am dus în biserică de când era… câteva luni avea, la toate Învierile. De doi ani de zile eu merg și la biserică catolică de Crăciun. El s-a născut ca urmare a rugăciunii mele. Eu nu puteam să fac copii. M-am rugat în 92: Doamne, ajută-mă să las ceva în urma mea! Când am închis ușa și m-am dus la Sfântul Iosif la slujbă în noaptea de Crăciun, am avut senzația de gol în spatele meu. M-am rugat și am rămas gravidă în 93, în iunie. Toți ziceau că nu se poate.

În 94 s-a născut Victoraș. S-a născut înainte devreme din tâmpenia mea. M-am rugat în noaptea aia la Dumnezeu. Doctorii mi-au zis ‘mai faceți altul, eu știam că nu se mai poate. Și atunci am făcut eu un legământ cu Dumnezeu, să renunț la niște lucruri și să-mi dedic viața lui Dumnezeu și oamenilor din jurul meu, să fac bine. A doua zi copilul era perfect. Nu avea un plămân, nu îi funcționa. L-am dus la biserică', a povestit Monica Tatoiu pentru Ego.ro.

Citește și: Secretul Monicăi Tatoiu. Cum reușește mereu să fie plină de energie: „Deci, ce sfat vă dau...” / EXCLUSIV

Fiul Monicăi Tatoiu nu crede în Dumnezeu

Cu toate că rugăciunile și Cel de sus l-au adus pe lume, Monica Tatoiu spune că, în ciuda încercărilor sale disperate, băiatul său nu crede în Dumnezeu. Vedeta spune că nu mai are cum să schimbe aceste concepții, iar acesta rămâne regretul său cel mai mare. 

„Acum doi ani „nu pot să cred într-un om cu barbă, dă-mi ceva palpabil'. I-am explicat, Dumnezeu este iubire, este energie, atâta timp cât îl simți… nu e un om cu barbă. Zice ‘nu cred decât în știință. Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar. Se spune așa: rugăciunile părinților sunt temelia caselor copiilor. Și atunci eu înseamnă că la un moment dat în viața mea am făcut niște prostii și plătesc', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

VEZI și: Suma uriașă pe care Monica Tatoiu o scoate din buzunar pentru destinațiile exotice: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de...”

Moica Tatoiu, două căsnicii eșuate, până să-și găsească fericirea

Până să cunoască ideea de familie perfectă și să-și descopere jumătatea, Monica Tatoiu a mai trecut prin două căsnicii eșuate. Ambele au durat foarte puțin timp, iar ultima, cea de-a treia, se apropie de cifra de 40 de ani.

“E a treia, e foarte lungă. Prima a fost 3 luni, a doua 2 ani și asta 39. Îți vine mintea la cap la bătrânețe! Trebuie să încerci. Sfatul meu este următorul, ce i-am zis și fiului meu: “Puiule, crește speranța de viață cu atâtea medicamente! Nu te căsători ca pe vremea bunicii mele, când te căsătoreai la 18 ani, că la 20 de ani erai deja trecută!”. La 30 de ani îmi spunea tata: “Trebuie să te căsătorești că nu te mai ia nimeni!”. Acum e la 40 de ani, dacă te căsătorești atunci poți să faci un copil la 42. Și atunci, poți să stai 20, 30 de ani cu cineva, că nu te căsătorești ca să divorțezi. E super! Eu am 39 de ani, vreau să îl omor de dimineața până seara, e ceva de groază!”, a declarat Monica Tatoiu pentru sursa citată.

Citește și: Monica Tatoiu refuză să meargă la cimitirul unde este înmormântată mama ei: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 16 iun 2023, 09:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience