Secretul Monicăi Tatoiu. Cum reușește mereu să fie plină de energie: „Deci, ce sfat vă dau...” / EXCLUSIV

Data publicării:
Monica Tatoiu, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Monica Tatoiu, captură video Youtube

Monica Tatoiu ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre criteriile după care își alege vacanțele, dar și despre factorul care o ajută să se mențină atât de bine în formă. 

Pe data de 18 mai 2023 a avut loc lansarea celei de-a 17-a carte a Marinei Almășan, un jurnal de călătorie, care transpune cititorii în minunata lume a lui Moș Crăciun. La evenimentul de lansare am întâlnit-o și pe Monica Tatoiu, care radia într-un costum roz și afișa constant un zâmbet larg pe buze, așa cum și-a obișnuit publicul până acum. În acest sens, am întrebat-o pe vedetă cum reușește să-și mențină în continuare starea de spirit atât de pozitivă, iar mai în glumă, mai în serios, femeia de afaceri ne-a oferit următorul răspuns: 

„Am 67 de ani și am fost profesoară de mate, de la înjurăturile elevilor (n.r. arată atât de bine)”, ne-a spus Monica Tatoiu râzând.

Te-ar putea interesa și: Suma uriașă pe care Monica Tatoiu o scoate din buzunar pentru destinațiile exotice: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de...”

Tradiția pe care o respectă Monica Tatoiu în fiecare an, de ziua sa

De mulți ani de zile, Monica Tatoiu are o tradiție, în ceea ce privește ziua sa de naștere. Aceasta pleacă de fiecare dată în Franța pe 21 iunie, acolo unde participă anual la un festival de muzică extrem de celebru în această regiune. Vedeta spune că în acest fel cântă și dansează o noapte întreagă gratuit, pe ritmuri muzicale diverse. 

„Deci ce sfat vă dau, în legătură cu vacanțele. Ziua mea e pe 21 iunie și  tot atunci plec undeva în Franța, iar dacă aveți liber un sfârșit de săptămână, mergeți în Franța, la Fete de la Musique. În fiecare 21 iunie, de prin anii 60, în toate orașele din Franța există câte o piață, iar în fiecare piață cântă un altfel de muzică. Te duci la un gen, după te muți la altul de fanfară, spre exemplu. Într-un oraș mic, sunt cel puțin cinci formații care cântă și dansezi până noaptea gratis.”, ne-a mai declarat Monica Tatoiu. 

VEZI și: Monica Tatoiu refuză să meargă la cimitirul unde este înmormântată mama ei: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

„Eu mereu mă duc să descopăr ceva nou, nu urmez turma”

Monica Tatoiu este o adevărată împătimită a vacanțelor, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Vedeta obișnuiește mereu să viziteze fel de fel de locuri de poveste, la care unii oameni doar visează să ajungă și spune că niciodată nu obișnuiește să asculte gura lumii sau să urmeze trendurile. Aceasta citește nenumărate ghiduri de călătorie, se informează extrem de bine cu privire la destinația pe care urmează să o vadă, iar abia apoi își cumpără biletele și se aventurează într-o nouă experiență de neuitat. 

„Acum plec în Martinica, ca să dansez de ziua mea, pentru că la Fête de la Musique este de ziua mea. Am ajuns să fac lucrul acesta pentru că citesc foarte mult, apropo de această lansare, față de generația tânără, care nu citește, ei le citesc doar pe cele care au imagini. Citesc cele mai bune ghiduri de călătorie, care nu au poze. Eu întotdeauna când mă duc undeva, nu mă duc cu turmă, eu mereu mă duc să descopăr ceva nou, nu sunt deschizător de drumuri, eu nu urmez turma, după cum mă îmbrac, după cum vorbesc, după toate lucrurile pe care le fac.”, ne-a mai declarat, în exclusivitate, Monica Tatoiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel