Suma uriașă pe care Monica Tatoiu o scoate din buzunar pentru destinațiile exotice: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de...”

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu prefer liniștea vacanței și este dispusă să scoată mai mulți bani din buzunar decât un conațional care, de obicei, optează pentru „all inclusive”.

Monica Tatoiu își petrece mult timp în vacanțe, acolo unde își regăsește liniștea și calmul, chiar dacă acest lucru implică scoaterea din buzunar a unor sume uriașe. De menționat este că vedeta nu preferă luxul neapărat, cât dorește să aibă liniște în concediile sale. Aceste mici bucurii o costă pe Monica Tatoiu minim 5000 de euro de persoană.

Independența și liniștea costă mai mult decât luxul

„Ăla care se duce într-o vacanță la 5 stele, all inclusive, cu lux, nu știu ce, plătește mai puțin decât plătesc eu pe o vacanță într-o colibă, care e la Cuca Măcăii și trebuie să închiriez mașină. Vacanțele mele costă, pentru că nu merg cu clasa I, merg cu de alea… stau cu picioarele cum vreau, dar independența și liniștea costă mai mult decât luxul”,a declarat vedeta pentru Antena Stars, conform Cancan.

VEZI ȘI: Monica Tatoiu, atacată cu pietre de un elev: „Băiete, pot să te și omor, dacă vreau”

Nicio vacanță în doi sub 10.000 de euro

De asemenea, Monica Tatoiu a făcut cunoscut și faptul că sumele se ridică și la mai mult de 5000 de euro, atunci când merge și însoțită într-o astfel de destinație. 

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană, adică 10.000 noi doi”,a mai adăugat ea pentru Antena Stars, conform Cancan.

„14.000 de euro pentru o lună”

Vedeta a dezvăluit și una dintre destinațiile ce se află pe lista „to do”, aceasta dorindu-și să viziteze Polinezia Franceză în viitor, însă va face acest lucru singură, explicându-și decizia. 

„Acum vreau una, dar strâng banii din pensie, pentru că vreau să merg în Polinezia Franceză, dar singură, că Victor nu zboară atât. Avionul cu cazarea costă 14.000 de euro pentru o lună”, a încheiat Monica Tatoiu pentru Antena Stars, conform sursei citate.

 

„Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

De asemenea, Sărbătorile Pascale din acest an au răscolit amintiri dureroase pentru antreprenoare. Acest lucru vine pe fondul decesului mamei sale în urmă cu un an, iar motivele pentru care vedeta nu se simte în largul său într-o biserică locală sunt argumentate:

„Nu suport dogmele bisericești… De ce să intru după bărbat în biserică.. Dar când mi s-a explicat motivul pentru care trebuie făcut asta, că se uita bărbații după fundul meu, atunci am înțeles.

Eu țin post, mă închin în fiecare dimineață, asta da…Dar nu să mă duc în biserică special să mă închin. De fiecare dată când cineva îmi face rău, nu răspund. Fiecare are limbajul lui cu Dumnezeu. Nu trebuie să mă duc la biserică să-l am pe Dumnezeu lângă mine. Dar merg la biserică în zile speciale, când sunt momente importante pentru că atunci rugăciunea  e mai puternică. Atunci când pleacă de la sute de oameni. Când iei lumina și cânți , atunci e mult mai puternică.

Dar e toxică atunci când o faci într-o biserică în care a intrat Diavolul. Cum sunt multe în România. Eu simt asta..

Am aici o biserică în care nu pot intra. Nu intru în Catedrala de la Constanța. Sunt locuri în care nu pot. Si la unele mănăstiri simt la fel.

În străinătate, în biserică, nu am nicio problemă, nu mă cunoaște nimeni. Dar aici, mă așez în biserică într-un colț, la Înviere. Eu cânt, eu plâng, nu vreau să fiu maimuța din vitrină.. Lumea se uită la mine ca la gradina zoologică atunci când sunt recunoscută. E groaznic cu cerșetorii de pe trepte. Mă simt murdărită..Eu nu dau de pomană oamenilor care cerșesc la mașină, unde se stă la semafor”, a mai spus Monica Tatoiu pentru Cancan.

VEZI ȘI: Monica Tatoiu refuză să meargă la cimitirul unde este înmormântată mama ei: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel