Monica Tatoiu refuză să meargă la cimitirul unde este înmormântată mama ei: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

Data publicării:
Monica Tatoiu, captură video YouTube
Descriere foto: Monica Tatoiu, captură video YouTube

Monica Tatoiu și-a pierdut mama, în urmă cu un an. După ce a declarat că nu a vrut să-i facă pomenile și ritualurile creștinești, vedeta dezvăluie și că refuză să meargă să viziteze mormântul mamei sale. 

Monica Tatoiu Și-a pierdut mama anul trecut. În luna octombrie, chiar în săptămâna Sfintei Paraschiva, mama vedetei a plecat la cer. Era o femeie credincioasă, după cum o descrie vedeta, de câte ori vorbește despre ea. 

VEZI ȘI: Fără priveghi și pomană. Monica Tatoiu refuză să își înmormânteze mama după tradițiile creștine: „A spus că ea nu mai calcă în biserică”

Sărbătorile Pascale din acest an i-au răscolit amintiri dureroase vedetei, care simte dorul de cea care i-a dat viață, dar și de bunica sa. 

 

„Mama muncea în bucătărie, în Săptămâna Mare, de dimineața până seara, zi de zi. Bunica din partea tatălui și femeia de serviciu spălau vasele, iar mama și bunica din partea ei umpleau castroanele… An de an mă trezeam la 7 și spălam și eu castroane. Anul acesta am făcut pentru prima oară cozonac, îmi era teamă că nu iese..Dar au ieșit buni”, a mărturisit Monica Tatoiu pentru CANCAN.ro.

Motivul pentru care nu merge la mormântul mamei sale

Vedeta spune că nu poate merge la cimitir, pentru că nu simte că mama ei ar fi acolo. În schimb, ea vorbește mereu cu aceasta, în gând. 

„Eu la mama la cimitir nu mă duc, acolo e doar o bucată de pământ, țărână. Eu cu mama vorbesc.  M-am apucat să fac ce gătea ea și toate au ieșit. Și cât găteam, vorbeam cu ea. Și-mi aminteam cum mă boscorodea… Spiritul ei aici se află, nu la cimitir. I-au făcut slujbele, dar eu nu cred în asta”.

VEZI ȘI: Monica Tatoiu, motivul pentru care nu îi face pomeni mamei sale: „La noi erau altfel de relații cu Dumnezeu”

Monica Tatoiu nu intră în orice biserică și susține că „simte care sunt bisericile în care a intrat Diavolul”

„Nu suport dogmele bisericești… De ce să intru după bărbat în biserică.. Dar când mi s-a explicat motivul pentru care trebuie făcut asta, că se uita bărbații după fundul meu, atunci am înțeles.

Eu țin post, mă închin în fiecare dimineață, asta da…Dar nu să mă duc în biserică special să mă închin. De fiecare dată când cineva îmi face rău, nu răspund. Fiecare are limbajul lui cu Dumnezeu. Nu trebuie să mă duc la biserică să-l am pe Dumnezeu lângă mine. Dar merg la biserică în zile speciale, când sunt momente importante pentru că atunci rugăciunea  e mai puternică. Atunci când pleacă de la sute de oameni. Când iei lumina și cânți , atunci e mult mai puternică.

Dar e toxică atunci când o faci într-o biserică în care a intrat Diavolul. Cum sunt multe în România. Eu simt asta..

Am aici o biserică în care nu pot intra. Nu intru în Catedrala de la Constanța. Sunt locuri în care nu pot. Si la unele mănăstiri simt la fel.

În străinătate, în biserică, nu am nicio problemă, nu mă cunoaște nimeni. Dar aici, mă așez în biserică într-un colț, la Înviere. Eu cânt, eu plâng, nu vreau să fiu maimuța din vitrină.. Lumea se uită la mine ca la gradina zoologică atunci când sunt recunoscută. E groaznic cu cerșetorii de pe trepte. Mă simt murdărită..Eu nu dau de pomană oamenilor care cerșesc la mașină, unde se stă la semafor”, a mai spus Monica Tatoiu pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel