Monica Tatoiu este în doliu. Mama vedetei a murit: „De cinci ani era bolnavă”

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu este distrusă de durere, după ce mama acesteia s-a stins din viață.

Monica Tatoiu trece printr-o mare suferință, după ce mama vedetei s-a stins din viață. Femeia, în vârstă de 89 de ani, a trecut printr-o continuă suferință în ultimii ani, când s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În ultimă instanță, vedeta a decis să o ducă pe aceasta la spital, unde a intrat în operație. Din nefericire, corpul ei a cedat.

„A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă.

Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea. Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ.”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit playtech.

Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea. Vedeta a recunoscut: ”Mi-ar fi plăcut o noapte cu Putin”

 

Motivul pentru care femeia nu mai călcase în biserică, în ultimii 30 de ani

Chiar dacă era o femeie foarte credincioasă, mama Monicăi Tatoiu nu a mai mers la biserică în ultimii 30 de ani. Aceasta explică acum motivul pentru care vârstnica a recurs la acest gest.

„Mama era foarte credincioasă, dar n-a mers la biserică în ultimii 30 de ani. Ea a fost pe treptele catedralei când au omorât copiii aceia la Revoluție, în Timișoara. Ea a deschis ușile, pentru că preoții nu voiau.

Era acolo pentru că voia să i se facă slujba de 40 de zile lui tata. Și a spus că ea nu mai calcă în biserică, după ce a văzut cât de lași au fost preoții, care s-au baricadat înăuntru”, a completat aceasta.

Monica Tatoiu și-a întreținut un fost iubit: „Era deștept, frumos, dar cu banii eram eu”

 

Monica Tatoiu nu îi face pomană mamei sale

Monica Tatoiu spune că în loc să îi facă pomană mamei sale, aceasta a ales deja să doneze banii unui azil de bătrâni. Mai mult, vedeta a dezvăluit și care este ultima dorință pe care o să i-o îndeplinească celei care i-a dat viață.

„Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană. Relația mea cu mama: ne-am certat tot timpul pentru că nu voia să meargă la doctor, nu voia să-și facă dinții. Tatăl meu a petrecut ultimii 25 de ani, ca doctor, în spital.

Și mama cred că a avut mereu ideea că spitalul i-a furat soțul. Spitalul a fost viața lui, apoi am urmat noi. Tata chiar a salvat vieți.

Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea.”, a mai dezvăluit vedeta.

Monica Tatoiu, momente de coșmar în vacanța din Statele Unite. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta: “A fost groaznic”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel