Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea. Vedeta a recunoscut: ”Mi-ar fi plăcut o noapte cu Putin”

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri inedite din intimitate. Vedeta a recunoscut că și-ar fi dorit o noapte de amor cu Vladimir Putin. 

Monica Tatoiu este una dintre cele mai renumite afaceriste din România. Recent, vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, prezentată de artista Oana Radu, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Fosta afaceristă a mărturisit în cadrul unei emisiuni online ce fel de bărbați o atrag. Mai mult decât atât, Monica Tatoiu a recunoscut că și-ar fi dorit o noapte alături de Vladimir Putin și că îl apreciază foarte mult pe Donald Trumps. 

Monica Tatoiu: „Îmi plac bărbații puternici”

”Din România nu există (bărbați care să o atragă-n.r), dar acum vreo trei ani de zile mi-ar fi plăcut o noapte cu Putin. Îmi plac bărbații puternici, care sunt capabili să supună alți bărbați. 

Mi-a plăcut foarte tare Trump. Sunt un mare admirator al lui”, a spus Monica Tatoiu în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, prezentată de artista Oana Radu.

Monica Tatoiu, îndrăgostită de un regretat actor român

Vedeta a povestit că avea o mare atracție pentru actorul Harrison Ford, dar și că a fost astrasă de actorul român Ion Caramitru.

” (…) Dintre actori, îl ador pe Harrison Ford, îl visam la un moment dat. Când eram tânără, veneam în București la teatru și eram topită după Caramitru, până l-am cunoscut și Dumnezeu să îl ierte.

Sexul nu mă mai interesează, dar mi-ar plăcea acum să fiu un jurnalist care să îi ia interviu lui Macron, lui Putin, unor oameni care au marcat istoria în bine sau în rău”, a mai recunoscut Monica Tatoiu pentru sursa menționată.

Monica Tatoiu, dezvăluiri inedite despre prima noapte de amor

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre viața amoroasă. Vedeta a povestit că a făcut asta pentru a face în ciudă părinților săi. Mai mult decât atât, Monica Ttatoiu a povestit că nu-și aduce aminte prea bine cum a decurs prima noapte de amor.

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii, a întrebat-o direct pe Monica Tatoiu cum și-a început viața sexuală. Fără nicio ezitare, vedeta a răspuns imediat. Monica Tatoiu a spus că acum realizează că a fost o tâmpenie, însă s-a bucurat totuși de faptul că a scăpat repede de experiența primei nopți de amor.

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatotiu a ținut să  îi dea un sfat și fiului ei.  Mai exact, acesta nu-l sfătuiește să aibă lângă el o virgină.

„Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri la Kanal D.

Cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu

Monica Tatoiu a mărturisit și care este cel mai mare regret al său.

”Îl visez pe tata când sunt momente grele în viața mea. Îmi reproșez că nu i-am spus că îl iubesc. Pentru că m-am luat după mama, care era o căsătorie aranjată și care nu l-a iubit niciodată. Nici nu l-am îmbrățișat. Emoțiile trec, regretele rămân”, a spus Monica Tatoiu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel