Monica Tatoiu, momente de coșmar în vacanța din Statele Unite. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta: “A fost groaznic”

Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu a adezvăluit ce probleme a întâmpinat în vacanța din Statele Unite. 

Monica Tatoiu a povestit că a trecut prin momente de panică, după ce a ajuns în Statele Unite. Mai exact, vedeta s-a trezit pe aeroport fără bagaje. Se pare că alizele acesteia fusese pierdute pe aeroportul din Amsterdam și le-a recuperat abia după două zile. 

Monica Tatoiu, vacanță de coșmar în Statele Unite

‘’Să ajungi în Statele Unite fără să ai posibilitatea să contactezi pe cineva și să nu-ți vină bagajele i să vii singur, este groaznic. De-abia după două zile au venit bagajele, am avut noroc că aveau o culoare specială și bandă portocalie, pentru a putea fi identificate în sutele de bagaje pierdute pe aeroportul din Amsterdam. Nu m-am așteptat ca în secolul 21, super informatizat, să nu ai posibilitatea să vorbești cu o persoană fizică în condițiile în care roboții erau dați peste cap. Ca să știm ce ne așteaptă, dacă în anii care vin ne lăsăm pe mâna roboților. Dacă se întrerupe ș curentul electric...ăia suntem’’, a declarat Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Monica Tatoiu și-a întreținut un fost iubit

Monica Tatoiu a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV,  unde a vorbit despre banii în cuplu, dar a relatat și un episod în care ajunsese să își întrețină un fost iubit. Întrebată dacă "e necesar ca bărbatul să câștige mai mult ca femeia?" , Monica Tatoiu a spus că e nevoie ca bărbatul să fie mai puternic financiar sau, cel puțin, să arate că e organizat, muncitor, dornic să construiască lucruri, inclusiv pe plan financiar. În caz contrar, un bărbat își poate pierde masculinitatea:

 

 „Am avut și eu unul din ăsta, deștept , frumos, sexul perfect, dar cu banii eram eu… I-am zis la revedere. (… ) Dacă tu ai mai mult decât el, ai probleme sexuale; bărbatul trebuie să fie macho, în astfel de situații, în care femeia câștigă mult mai mult, bărbatul se simte umilit. (…) Dacă e situația asta, e nevoie ca femeia să nu îl facă pe bărbat să simtă că ea are mai mulți bani. (…) Nu e bine să fii pe același domeniu cu soțul, în aceleași cercuri sociale. (….) Dacă bărbatul face mai puțini bani, se simte înjosit; femeia trebuie să fie independentă, dar bărbatul trebuie să aibă o strategie pe termen mediu și scurt, să nu fie leneș”, a declarat ea, conform protv.ro.

 

Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii fericite, aflat în al treilea mariaj: „Este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți”

Monica Tatoiu este căsătorită de 34 de ani, actual soț fiind cel de-al treilea partener cu care a ajuns în fața stării civile. Vedeta a dezvăluit care este secretul unui mariaj fericit.

Monica Tatoiu recunoaște că nu a avut noroc în dragoste până să își cunoască actualul soț. Infidelitatea foștilor parteneri ar fi fost cauza divorțurilor și, spune ea, acum le mulțumește acelor femei care i-au ispitit foștii soți, pentru că altfel nu ar fi ajuns să trăiască astăzi iubirea adevărată. 


 "Au fost alte femei. Le mulțumesc, pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar, privind în urmă, știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul.", a declarat Monica Tatoiu, pentru CIAO. 

Vedeta a învățat din greșelile trecutului și a ajuns să se bucure de o relație sănătoasă și fericită, care durează de 34 de ani. Monica Tatoiu spune că fericirea nu înseamnă perfecțiunea și chiar dacă soțul ei nu calcă strâmb, are și el unele defecte. Secretul unei relații fericite, afirmă ea, constă în alegerea unui partener care îți împărtășește valorile și cu care ești compatibil sexual. 

 

 "Este a treia căsnicie. Durează de 34 de ani. După ce am învățat ce înseamnă. Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumate.", a mai spus Monica Tatoiu, pentru sursa menționată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 sep 2022, 09:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience