Monica Gabor, lovitură dură pentru Irinel Columbeanu. Ce i-a făcut vedeta fostului ei soț

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Monica Gabor a trezit controverse, printr-o postare făcută pe rețelele de socializare.

Monica Gabor trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste peste ocean, cu afaceristul chinez Mr. Pink. Fericirea și mai mare a fostei doamne Columbeanu a venit în momentul în care Irinel Columbeanu și-a dat acordul ca Irinuca, fiica celor doi, să meargă să locuiască cu mama sa, în America. Acum, vedei se pare că nu îi mai lipsește nimic, fiind în culmea fericirii.

Recent, Monica Gabor a făcut însă și o postare pe rețelele de socializare, care a făcut aluzie direct la fostul om de afaceri. Aceasta a postat o fotografie, în care apărea împreună cu Mr Pink, actualul ei partener, având un zâmbet larg pe față. Descrierea atașată fotografiei a fost însă cea care a trezit diferite controverse și a stârnit atenția fanilor. Tot din aceasta, reiese faptul că Mr. Pink are o relație foarte bună cu fiica lui Irinel Columbeanu, care nu a mai văzut-o pe Irinuca de ceva timp.

„Părinți mândri de Irina Columbeanu!”, a fost textul scris de Monica Gabor, în dreptul fotografiei.

Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: Am căzut pe jos de râs

Fiica lui Irinel Columbeanu, operată la ochi de urgență

În cartea pe care abia ce a lansat-o, Irinel Columbeanu a oferit mai multe detalii despre cum a decurs viața sa, după ce a fost de acord ca Irina să se mute în America. În acest sens, fostul om de afaceri a povestit chiar și faptul că fiica celor doi a avut nevoie de niște îngrijiri medicale de urgență.

"Cum Mr. Pink, cred că a fost mai curând o neînțelegere de către mine a modului cum funcționează societatea americană. Hai să fim cinstiți că este un mod cu mult diferit de cel al nostru, care generează o anumită reticență, cred eu normală.

Dar, m-am lămurit singur că e ceva greșit, nu trebuie să fugim de schimbări și nici de nou, iar modul în care am descoperit lucrul acesta a ținut chiar că de șansă, de noroc, când Irina, fiind în America acolo, a făcut un fel de ulcior la un ochi, care se cheamă salazion și s-a pus problema de a fi operată. Monica mi-a cerut o procură dată ei, prin care să fiu de acord ca hotărârea luată de ea de a o supune unei intervenții la un anumit cabinet medical, să fie apostilată și de cătremine.", a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre nunta Monicăi Gabor: Așa mi-am dat seama că s-a măritat

Irinel Columbeanu i-a făcut imediat procura Monicăi Gabor

"A trebuit să scriu o procură și să găsesc o cale de a-i ajunge acea procură la timp, până la efectuarea intervenției, și am ales calea aceasta, filmându-mă pe mine însumi, citind în limba engleză respectiva procură și incluzând în acel film pașaportul meu care conținea și semnătura, o poză de a respectivei procuri semnate de către mine și am reușit să înlocuiesc cu succes transportul fizic al efectivei procuri tocmai până la Los Angeles. Faptul că a fost admisă această modalitate destul de obișnuită de a da o procură, mi-a spus multe despre societatea americană și despre modul în care agreează ea schimbările, care, după cum vedem, se întâmplă din ce în ce mai des în jurul nostru și lucrul ăsta m-a convins.", a mai spus Irinel Columbeanu.

În ce relații a rămas Irinel Columbeanu cu Mr. Pink

În ciuda tuturor întâmplărilor, Irinel Columbeanu spune că a rămas în relații destul de bune cu afaceristul chinez.

"Ca o dovadă de respect și iubire pentru Monica, am rămas în relații bune, prieteni. Eu zic așa e menit să fie.", a mai mărturisit acesta.

Irinel Columbeanu a răbufnit. Ce îi transmite acesta tinerei pe care ar fi lăsat-o însărcinată: În viața mea nu m-am uitat la asemenea...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel