Irinel Columbeanu a răbufnit. Ce îi transmite acesta tinerei pe care ar fi lăsat-o însărcinată: În viața mea nu m-am uitat la asemenea...

Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Kanal D - 40 de întrebări cu Denise Rifai
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Kanal D - 40 de întrebări cu Denise Rifai

Irinel Columbeanu a reacționat, după ce o tânără l-a acuzat că a lăsat-o însărcinată.

Irinel Columbeanu a reacționat, după ce o tânără l-a acuzat pe acesta de faptul că ar fi lăsat-o însărcinată, în urmă cu mai mult timp. Fostul milionar a fost extrem de deranjat de acuzațiile lansate de aceasta, care spune el, au fost făcute doar pentru publicitate. Mai mult, fostul soț al Monicăi Gabor a făcut aluzie într-un mod extrem de tranșant și la aspectul fizic al acesteia, care nu l-ar putea atrage niciodată pe acesta. În final, Irinel Columbeanu spune că tânăra a vrut să caute doar publicitate și bani, prin acest zvon.

"Nu o cunosc. Eu am umblat cu fete ok, cum m-aș putea uita la o asemenea...? Goana după publicitate, foamea, probabil au împins-o la din astea. Am văzut-o în poze și m-am lămurit, mi-a venit să vomit. În viața mea nu m-am uitat la asemenea batoze.

M-am și enervat, m-am și amuzat. Asemenea prostituate nu ar trebui să polueze Capitala. Poate se autosesizează cineva. L-a târât și pe Viziru în scandal, chiar îmi pare rău pentru el.", a declarat Irinel Columbeanu, potrivit impact.ro

Irinel Columbeanu a fost dat în judecată pentru facturile neachitate la curent. Fostul om de afaceri a răbufnit: „Nu voi lăsa lucrurile așa!”

Ce acuzații i s-au adus lui Irinel Columbeanu

Diana Estera Duțu este tânăra care l-a implicat pe fostul om de afaceri în acest scandal neașteptat. Aceasta s-a hotărât să povestească cu lux de amănunt povestea de dragoste care a avut loc între ea și Irinel Columbeanu. Mai întâi, tânără a descris fiecare loc din casa în care acesta încă trăia pe atunci și în care cei doi s-au iubit, precum doi adolescenți.

„Un bărbat cunoscut mi-a făcut intrarea. Mi-a dat numărul de telefon al lui Columbeanu, dar a vorbit el, în prealabil. Am luat legătura cu Irinel Columbeanu, mi-a trimis mașina, Bentley-ul, cu șofer, să mă ia de acasă. Și de atunci, numai cu mașina la scară. A venit și el de câteva ori, mi-a deschis portiera.

M-a dus la Izvorani, la casa lui. Deasupra patului, avea o oglindă mare. Lui îi plăcea să vadă totul. Avea piscină interioară, exterioară, solar, bar, acvariu cu pești exotici… Am întreținut relații intime în piscina exterioară, în aer liber, foarte mișto. Am făcut și pe șezlong, în aer liber”, a declarat tânăra, pentru Cancan.ro.

Irinel Columbeanu, MOTIVUL pentru care și-a lăsat fata să locuiască în America: Pink m-a certat

Femeia susține că a rămas însărcinată cu Irinel Columbeanu

Aceasta a continuat prin a povesti faptul că întreaga poveste dintre cei doi a durat aproximativ un an de zile. Totul a luat sfârșit în momentul în care femeia ar fi rămas însărcinată. Fostul milionar n-ar fi primit deloc vestea cu entuziasm, motiv pentru care i-a spus acesteia să plece definitiv dn viața lui.

”Ca o precizare, el încă avea poze cu Monica și cu el în baie. Dar să revin… Am făcut ce am făcut-o o perioadă, m-a dus la el și la birou în Victoriei, o făceam și acolo, ăla era apartamentul Monicăi. Totul a durat până eu am rămas însărcinată. Să zic un an de când îl cunoscusem, chiar nu țin minte bine asta. Dar e maximum un an.

M-am speriat, nu le-am spus părinților, l-am sunat pe el, plângând, și i-am zis că sunt gravidă. El mi-a zis: «Ce vrei, mă, vrei bani? Nu ți-e rușine?» Nu mă credea… Dar eu știam sigur, pentru că în luna aia am făcut-o doar cu el. Eu, pe vremea aia, nu eram așa cum sunt acum, pusă pe treabă rău, eram mai rezervată, stăteam cu părinții. Acum e meserie, atunci nu era.

Să revin. Mi-a zis: «Vrei bani?» I-am spus că vreau doar banii de avort, că nu vreau să știe părinții și nu am de unde să iau. M-a întrebat: «Cât costă, cât vrei?» Zic: păi, cât costă avortul, nu vreau nimic în plus. Mi-a zis că-și trimite șoferul să-mi dea 600 de lei și să nu mai audă de mine. De atunci, totul s-a rupt. A rămas cu senzația că am vrut să-i iau bani în plus”, a mai spus Diana Estera Duțu, despre Irinel, pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu, motiv de bucurie din partea Monicăi Gabor: Ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel