Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre nunta Monicăi Gabor: Așa mi-am dat seama că s-a măritat

Data publicării:
Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum și-a dat seama că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a fost invitat în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, unde a dezvăluit mai multe informații despre relația pe care a avut-o cu Monica Gabor. Tot aici, acesta a dat-o de gol pe fosta sa parteneră asupra faptului că s-a căsătorit cu afaceristul chinez, lucru pe care nu îl știa nimeni. Monica nu l-a anunțat de marele eveniment, ci acesta a aflat în momentul în care i-a văzut semnătura.

"A trebuit să facem un act, pe care ea l-a semnat cu numele lui. Sincer așa mi-am dat seama că s-a măritat.", a declarat Irinel Columbeanu în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin.

Mr. Pink i-a distrus Monicăi Gabor cel mai mare vis. Irinel Columbeanu a dezvăluit tot: Nimeni nu știa

Cum l-a anunțat Monica Gabor pe Irinel Columeanu că divorțează de el

Monca Gabor i-a trimis un mail fostului ei soț, prin care îl anunța faptul că vrea să divorțeze și că nu mai poate îndura suferința. Irinel Columbeanu a făcut publice toate mesajele dintre ei, de pe vremea aceea, în ultima carte pe care urmează să o lanseze.

"Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai vreau să accept umilințele nimănui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, vreau doar să scap de suferință. Tu ești cel care m-a creeat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va rămâne mereu fetița noastră, ea te iubește extrem de mult și sper să nu o dezamăgești și să-i fii alături toată viața. Cu respect, Monica.", a fost mesajul transmis de Monica Gabor.

Ce-și amintește Irinel Columbeanu de la nunta sa cu Monica Gabor

„La nuntă eu am întrebat-o: Măcar spune-mi câți vor fi din partea ta. Și atunci mi-a spus că n-o să aibă decât un singur invitat. Zic: Cum adică? Păi da, pe mama. Mama a fost singura care nu a criticat-o după ce a văzut-o la televizor”, a mai dezvăluit afaceristul.

Irinel Columbeanu, MOTIVUL pentru care și-a lăsat fata să locuiască în America: Pink m-a certat. Se enervă că nu putea scoate nici da, nici nu

Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: Am căzut pe jos de râs



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel