Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: Am căzut pe jos de râs

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Irinel Columbeanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Irinel Columbeanu, Facebook

Irinel Columbeanu a povestit cum a decurs întâlnirea cu Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a povestit în al treilea volum al cărții sale „Chintesența”, pe care urmează să o lanseze, cum s-a întâlnit cu actualul iubit al Monicăi Gabor, Mr. Pink. La prima întâlnire, fostul omul de afaceri s-a distrat copios, pentru că la masă a mai venit un prieten de-al asiaticului, care a început să povestească despre Flore Salaidiss, blonda ce a avut treabă în trecut și cu fostul soț al Monicăi Gabor. Ba chiar aceasta a fost și unul dintre motivele ce au dus la divorțul dintre cei doi.

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo.

Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a povestit Irinel Columbeanu, potrivit impact.

Cum a decurs a doua întâlnire a celor doi 

A doua întâlnire a avut loc în 2017, un an mai târziu. Dacă prima dată s-a amuzat copios de situație, a doua oară afaceristul chinez s-a luat de Irinel Columbeanu. Acesta l-a întrebat despre motivul pentru care nu o lasă pe Irina să locuiască cu mama sa, în America. Un an mai târziu, fostul partener al Monicăi Columbeanu a luat decizia neașteptată de a-i da voie fiicei lui să rămână pe celălalt continent, dacă ea își dorește acest lucru.

„În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară.

În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo. Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo.

De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”, a mai spus fostul soț al Monicăi Gabor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel