Monica Gabor a confirmat căsătoria cu Mr. Pink. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Data publicării:
Sursa foto: Monica Gabor, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Gabor, Instagram

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în secret anul trecut.

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o frumoasă poveste de dragoste peste ocean de mai mulți ani de zile. Chiar dacă, odată ce a părăsit viața din România, fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a dorit să iasă din lumina reflectoarelor, trăindu-și mult mai discret viața personală, aceasta a rămas, în continuare, în atenția publicului. Tocmai din cauza acestui lucru, nimeni nu știa faptul că frumoasa șatenă s-a căsătorit cu afaceristul chinez, cei doi ținând acest secret foarte bine ascuns. Totuși, acum câteva luni, vestea a fost scoasă la iveală de Irinel Columbeanu, prin intermediul unor declarații care făceau referire la fosta sa parteneră de viață. Chiar dacă, până în prezent, acest lucru nu fusese confirmat de fosta doamnă de la Izvorani, se pare că aceasta s-a dat de gol prin intermediul unei postări făcute pe rețelele de socializare. Monica Gabor a postat o captură de ecran cu o conversație telefonică purtată cu Mr. Pink, pe are îl avea trecut în telefon „Soțul meu iubit”.

Surse apropiate ale familiei au declarat pentru Antena Stars faptul că marele eveniment ar fi avut loc anul trecut, când nimeni din anturajul celor doi nu ar fi participat la eveniment. Cei doi și-au dorit să țină totul bine ascuns, trăindu-și întreaga viață discret, departe de ochii lumii. 

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, în aceeași casă, în America. Omul de afaceri va sta sub același acoperiș cu fosta soție și Mr. Pink

Cum a dat-o Irinel Columbeanu de gol pe fosta sa soție, în urmă cu câteva luni

În urmă cu câteva luni, Irinel Columbeanu a dezvăluit faptul că Mr. Pink și Monica Gabor și-au spus oficial „da”, însă omul de afaceri nu a fost înștiințat de acest lucru. Acesta a aflat din greșeală, în momentul în care s-a întâlnit cu fosta sa soție la notar.

"Nu  m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r. al lui mr. Pink)", a declarat irinel Columbeanu, în podcastul  "Ameritat cu Nasrin". 

Acela nu a fost însă singurul moment în care Irinel Columbeanu a vorbit despre Monica Gabor ca fiind soția afaceristului chinez. 

"Un conflict în interiorul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, să nu mă întorc cu Irina și s-o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.", a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu: "Îmi plac tot femeile tinere! Să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere"

Cum a decis Irinel Columbeanu să-și lase fiica să plece în America

Tot Irinel Columbeanu a fost și cel care a dezvăluit cum s-a decis să o lase pe Irinuca să locuiască alături de mama sa și de Mr. Pink peste ocean, după ce acesta obținuse custodia. 

"Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate, unde dacă vrei să candidezi undeva, la orice alegeri, ca să fie oficial andorsate semnăturile susținătorilor tăi trebuie neapărat să fie prezentate acelea pe hârtie „în original“.

Eventual într-o căsuță de tabel și, dacă mai sunt unele și false (că doar se vând, i se oferiseră și lui acum 6 ani, cu prețul pe mia de semnături), „lăsați, mai vedem noi“, „totul se-aranjează“. Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK.", a mai povestit Irinel în cartea sa, potrivit playtech.ro

Irinel Columbeanu riscă să fie executat silit de compania de energie electrică. Care este motivul: „Doar la noi poate fi așa ceva”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel