Irinel Columbeanu: "Îmi plac tot femeile tinere! Să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere"

Data publicării:

Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, recunoaște că este atras de femeile mai tinere. 

Irinel Columbeanu a avut o serie de iubite celebre. În perioada sa de glorie, când afacerile îi mergeau bine și deținea statutul de miliardar, omul de afaceri se afișa la braț cu nume sonore, precum Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Columbeanu, cea din urmă chiar devenindu-i soție, în cele din urmă. După divorțul de celebrul model, lui Columbeanu a început să-i meargă tot mai rău. A rămas fără bani și nici viața sentimentală nu arată prea bine. Deși e singur, omul de afaceri încă mai speră să-și găsească jumătatea și tânjește după femei tinere. 


„Momentan sunt singur! Nu am nicio iubită. Nu îmi doresc în această clipă o parteneră. Totul din cauza experiențelor neplăcute pe care le-am avut în trecut. Însă, chiar dacă gândesc în modul acesta, nu mi-am schimbat gusturile în materie de femei. Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vârsta...să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere, asta este important. Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă…doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile.", a declarat Irinel Columbeanu pentru click. 

Relația cu Romanița Iovan

Relațiile acestuia au fost extrem de mediatizate și însă mai țin subiectul primelor pagini de ziar. S-a iubit cu celabra creatoare de modă Romanița Iovan, pe vreme când erau amândoi la început de drum. Cei doi încă păstrează o relație de prietenie, în ciuda faptului că s-au despărțit acum 20 de ani. 

„Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre”, a declarat Romanița Iovan în emisiunea „La Măruță”.

Mai mult, vedeta spune că prietenia pe care au avut-o după despărțire a fost chiar mai frumoasă decât relația în sine. 

„Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a completat vedeta.


În urmă cu mai mulți ani, designerul vestimentar era criticat pentru relația cu Irinel Columbeanu și chiar au fost unele voci care au sugerat că aceasta s-a folosit de banii milionarului pentru a-și deschide afacerea. Atunci, vedeta a ținut să clarifice cum au stat de fapt lucrurile și a negat că ar fi avut vreun avantaj financiar din relația cu Irinel Columbeanu. Ba mai mult, ea a explicat că acesta nu avea bani în perioada în care a fost într-o relație cu ea. 

 

„Nimeni nu are o poză cu noi. Toți vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecția financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici mașinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluție, și-a cumpărat tot o mașină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte”, a declarat Romanița Iovan, potrivit WOWbiz.


„Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.red.: prima afacere a Romaniței a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram demult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piața Victoriei, dar eu am construit de la zero”, a mai spus designerul atunci. 

 

 

Relația cu Anna Lesko

 

O altă femeie celebră din viața afaceristului este artista Anna Lesko. Cei doi au avut o relație care a durat câțiva ani, în perioada în care artista tocmai se lansa în muzică. 

Irinel Columbeanu, detalii picante din relația cu Anna Lesko. Ce cadou a primit fostul milionar din partea artistei


Mariajul cu Monica Gabor


De departe, cea mai mediată relație a sa a fost cea cu Monica Columbeanu, cea care i-a devenit și soție și alături de care are o fetiță. Cei doi au divorțat, în urmă cu câțiva ani, însă au păstrat o relație de prietenie, pentru fiica lor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel