Irinel Columbeanu riscă să fie executat silit de compania de energie electrică. Care este motivul: „Doar la noi poate fi așa ceva”

Data publicării:
Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin

Irinel Columbeanu s-a arătat revoltat, după ce a aflat că riscă să fie executat silit de compania de energie electrică. 

Irinel Columbeanu a făcut primele declarații, după ce a fost informat cu faptul că ar putea fi nevoit să plătească facturile de energie electrică primite pe adresa vilei din Izvorani în care nu mai locuiește. Vila în care a stat cu Monica Gabor a ars din temelii în urmă cu 2 ani. 

Deși nu mai există niciun contor, omul de afaceri riscă să fie executat silit pentru neplata curentului. Irinel Columbeanu a făcut și primele declarații cu privire la acest subiect. Acesta s-a arătat revoltat în legătură cu această situație și consideră că doar în România se poate întâmpla așa ceva. 

Irinel Columbeanu: „Mi se pare absurd ceea ce se întâmplă”

„Nu se poate așa ceva! Curentul acela nu trebuie să îl plătesc. Mi se pare absurd ceea ce se întâmplă. Doar la noi poate fi așa ceva.

Cum să primesc facturi la curent electric dacă acea casă a ars din temelii de atâta vreme? Poate fantomele să achite curentul.

Numai acestea au mai consumat curent acolo. Îi rog pe furnizori să le caute și să încaseze sumele de plată de la ele!”, a declarat Irinel Columbeanu pentru  viva.ro.

Irinel Columbeanu a precizat faptul că a cerut la un moment dat debranșarea curentului electric. 

Ce spunea Irinel Columbeanu, în urmă cu aproximativ două luni

„Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Și debranșată de la rețea, de ei înșiși. Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva. Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii? Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou?

Suma oricum e mică, 530 de lei, cred că o să o achit, decât să-mi pierd timpul prin tribunale. E posibil însă să mă trezesc și după cu alte facturi. Nu știu ce să fac, o să mă interesez. Probabil un recurs, o expertiză să se vadă că acolo nu-i curent. O țară întreagă e jegmănită pe față de acești furnizori de utilități și de cei care-i lasă să facă așa. Ăștia sunt plătiți de noi. Trebuie luptat, cred că singura metodă e cu rachete super-balice. Dar nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat acesta, potrivit impact.ro

De ce și-a lăsat Irinel Columbeanu fiica să locuiască în America

Tot în cartea menționată mai sus, Irinel Columbeanu a dezvăluit toată povestea ce l-a determinat să o lase pe Irina să trăiască alături de mama sa, în America, unde s-a mutat deja de 4 ani. Fostul afacerist spune chiar că a fost certat de Mr. Pink. iubitul Monicăi Gabor, din cauza faptului că acesta nu voia să o lase pe Irinuca să locuiască peste ocean. Chiar dacă i-a fost greu să renunțe la fiica sa, el a decis aproximativ jumătate de an mai târziu că este mai bine ca fata să locuiască cu mama ei. Toată povestea a fost relatată în ultimul volum al cărții lui Irinel Columbeanu, care urmează să fie publicat.

”În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo”, a declarat Irinel Columbeanu pentru sursa citată mai sus.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel