Irinel Columbeanu și Monica Gabor, în aceeași casă, în America. Omul de afaceri va sta sub același acoperiș cu fosta soție și Mr. Pink

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D, Irinel Columbeanu, Facebook
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D, Irinel Columbeanu, Facebook

Irinel Columbeanu a dezvăluit faptul că anul acesta își va sărbători Crăciunul departe de casă.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut de foarte mult timp fiica, care a decis să se mute cu mama ei peste ocean, în urmă cu patru ani de zile. Așadar, dacă Irinuca nu a mai avut oportunitatea de a ajunge în țara natală, aceasta i-a făcut tatălui său o invitație de nerefuzat: să o viziteze de Crăciun în America. Afaceristul nici nu a stat prea mult pe gânduri, motiv pentru care acesta va celebra sărbătorile de iarnă anul acesta într-un mod inedit. Mai mult, fostul soț al Monicăi Gabor a dezvăluit că nu se va caza la hotel, ci va sta în casa lui Mr. Pink, alături de mama fiicei sale. 

„Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r- Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac.

Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați.”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Irinel Columbeanu își lansează a patra carte în China. Volumul va fi scris împreună cu fiica sa: ”I-am propus să-l scrie ea”

„Mr. Pink nu cred că este gelos”

Chiar dacă de-a lungul timpului s-au scris diferite lucruri despre relația care a rămas între Irinel Columbeanu și Monica Gabor, se pare că aceștia se înțeleg bine și sunt apropiați iar Mr. Pink nu pare deloc deranjat de acest lucru. 

„Ultima dată am vorbit cu Monica cred că săptămâna trecută. Tot așa, i-am trimis niște mascote prin mesaje și mi-a spus că i-au plăcut. Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei. Având în vedere faptul că am mai conversat cu Monica de mai multe ori prin mesaje, iar el nu a fost deranjat.”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru sursa citată anterior. 

Irinel Columbeanu i-a luat apărarea Monicăi Gabor, în ultimul scandal în care aceasta a fost implicată

Recent. Monica Gabor a fost implicată într-un scandal mare, în care i se aduceau mai multe acuzații grave. Concret, avocata care ar fi reprezentat-o pe fosta sa soție în procesul de judecată, după despărțire, a declarat faptul că aceasta are datorii uriașe față de ea, în jur de 70.000 de euro. Tripona Murgu spunea recent faptul că nu a reușit să recupereze decât o sumă modică, deoarece Monica Gabor are toate conturile din România goale. În acest sens, fostul partener de viață al vedetei a intervenit în scandal și, spre surprinderea tuturor, îi ia apărarea frumoasei șatene.

”Procesul pe care l-a avut Monica cu mine și în care a apărat-o această persoană, numită profesionistă… Eu nu m-aș da pe mâna unui asemenea profesionist, mai ales că face publice asemenea informații. Noi nu ne-am judecat decât pe încredințarea minorului, a Irinei. Și toată lumea știe că respectiva încredințare nu a avut loc către Monica, ci către mine. Din moment ce tu i-ai pierdut procesele, cum poți să îi pretinzi niște bani pentru niște prcese pe care tu nu le-ai câștigat?” a declarat Irinel Columbeanu potrivit Fanatik.

Cum își câștigă Irina Columbeanu proprii bani. Este vorba despre mii de euroGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel