Monica Bîrlădeanu, surprinsă în compania medicului Valeriu Gheorghiță. Ce fel de relație este între ei

Data actualizării: | Data publicării:

În miez de noapte, cei doi au fost surprinși împreună.

Monica Bîrlădeanu a fost suspectată de publicul ei că ar avea o relație ascunsă. Fiind foarte cunoscută pentru numeroasele sale roluri din filme, nu este prea greu ca actrița să fie recunoscută în oraș, mai ales dacă este la brațul unui bărbat. 

Potrivit Cancan, Monica a fost surprinsă ieșind din Sala Palatului cu doctorul Valeriu Gheorghiță. Nu cu mult timp în urmă, ei au mai fost surprinși împreună, plimbându-se prin oraș, ba chiar și în Bulgaria.

Vezi și: Monica Bîrlădeanu dezvăluie detalii neștiute despre cariera sa în actorie. Ce spune despre noul serial „Groapa”

Monica, ținând mult mai viața personală, nu a oferit prea multe detalii de-a lungul timpului, dar, văzând că situația ia amploare, ea a intervenit pentru a lămuri câteva aspecte:

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vizavi de relația mea personală și, ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare!”, a scris vedeta, pe rețeaua de socializare.

Vezi și: Monica Bîrlădeanu dezvăluie secreul siluetei sale. Cum reușește vedeta să se mențină la 44 de ani: „Nici n-a fost greu”

Aprilia Ivănescu, PR-ul Monicăi, a confirmat și ea, la scurt timp, relația pe care o are cu celebrul doctor, deși nu dorește să vorbească despre acest subiect:

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă.”, a precizat Aprilia Ivănescu, pentru  ego.ro, notează sursa menționată.

Ce spune Monica Bîrlădeanu despre cinematografia românească

Monica subliniază că, în comparație cu Statele Unite, România nu dispune de resursele cinematografice la fel de abundente. Cu toate acestea, publicul român rămâne extrem de fidel producțiilor autohtone. Desigur, având la dispoziție o gamă atât de variată de opțiuni cinematografice pentru spectatorii din România, aceștia aleg în mod constant să urmărească numeroase creații cinematografice românești.

Vezi și: Monica Bîrlădeanu, obiceiul pe care il are atunci când se află într-o relație

„Nu avem resursele lor. Și asta e cumva incorect. Eu spun cum se văd lucrurile de la mine. Percepția mea este că există mai multă loialitate față de producțiile românești decât oricând, în istoria recentă. Mi se pare că serialele TV merg fabulos. Nu pot spune asta neapărat de serialele de dinainte, și nu vorbesc de telenovelele clasice. Vorbim de seriale serioase cu gravitas, cu storyline, cu acțiune, care merg foarte bine. Românul are 100 de platforme. Dacă vrea să vadă un film de acțiune de 8,5 pe IMDB, se duce pe Netflix. Se lansează „Groapa acum”, care are acțiune incredibilă. Nu vom putea compara niciodată cu „Mission Impossible” al lui Tom Cruise, dar în momentul în care omul de acasă te alege, tu simți că ceva s-a schimbat. Am început să ne mândrim cu ai noștri, să dezvoltăm această industrie.”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel