Monica Bârlădeanu, reacție neașteptată după nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ce mesaj a transmis actrița: “Absolut contagioasă”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Bârlădeanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Bârlădeanu, instagram

Monica Bărlădeanu a transmis un mesaj, după nunta lui Smiley cu Gina Pistol. 

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol a ținut primele pagini ale ziarelor, în ultimele zile. Cei doi au devenit, oficial, soț și soție. Marele eveniment a avut loc într-un cadru de vis, exact așa cum și l-au imaginat. Totodată, proaspeții căsătoriți au avut lângă ei cele mai apropiate persoane, alături de care s-au distrat de minune. Printre aceștia s-a numărat și Monica Bârlădeanu, care a transmis și un mesaj neașteptat.

Monica Bârlădeanu, reacție neașteptată după nunta lui Smiley cu Gina Pistol

După marele eveniment, Monica Bârlădeanu a avut și o primă reacție. Actrița are doar cuvinte de laudă la adresa nunții lui Smiley cu Gina Pistol. Vedeta a recunoscut că a rămas impresionată atât de locație, aranjamente, mâncare, dar și de iubirea necondiționată dintre cei doi. Monica Bârlădeanu a împărtășit cu fanii și câteva fotografii emoționante de la nuntă. 

”Pana la ora asta ati aflat deja de pe toate sursele ce fain a fost la nunta lor: a Ginei cu Smiley. Da, locatie de vis, invitati- artisti unul si unul, tinute, aperitive, rochii si sandale… dar cea mai importanta a fost dragostea lor: palpabila, plina de momente de complicitate si tandrete… absolut contagioasa. Las aici cateva imagini de aseara sa va bucurati si voi de ei. Lovee”, a scris actrița pe facebook.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Decizia luată de Smiley și Gina Pistol, la scurt timp după nuntă

Smiley și Gina Pistol au făcut și primele declarații despre nuntă. Prezentatoarea TV a recunoscut că totul a ieșit așa cum și-a imaginat și se bucură că au avut aproape cele mai importante persoane. Totodată, Gina a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis cele mai sincere urări de bine. 

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parcă prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi, sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce de bezea al tortului alb  pe care îl simt încă și toate mesajele pline de emoție pe care le primim din toate părțile! Gata cu ‘se mărita Gina mea!‘, de acum, urmează cel mai frumos ‘Acasă‘ pentru noi trei! Nu-mi vine să cred că pot rupe listele și desfășurătoarele și că va amuți (sper????) și grupul de organizare de nuntă.  

Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere, pentru prezență, pentru mesaje, pentru căldură și dragostea pe care ni le-ați trimis. Suntem norocoși că ne avem, că VĂ avem și că ne putem bucura de un moment așa important din viața noastră alături de atât de multe suflete bune! Vă iubim mult!”, a scris fosta prezentatoare de la Antena 1, pe rețelele de socializare.

Smiley: „Noua familie intră într-o pauză”

Și Smiley  a ținut să transmită un mesaj fanilor săi. Artistul le-a mulțumit și el tuturor celor care i-au fost alături. Totodată, acesta a ținut să precizeze că el și familia sa au nevoie de o mică pauză, ca să-și revină după toată agitația cu nunta. 

„Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea!Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi???Am închis desfășurătorul, gata cu listele? S-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje??? Nu mai avem pentru azi măcar parterul?:) Mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg să-i răspund lui Josephine, ca are multe întrebări despre ce am făcut noi atâtea ore și de ce am ajuns așa târziu acasă. Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când”, a scris artistul, pe paginile de social media.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel