Monica Anghel vrea să își ia permis de camion, la 51 de ani. Artista are deja permis pentru remorcă

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Anghel tocmai și-a luat permisul pentru remorcă și plănuiește să îl ia și pe cel pentru camion.

Monica Anghel este un spirit tânăr. Născută pe 1 iunie, artista vrea să își trăiască viața fără regrete, învățând mereu ceva nou. Așa se face și că vedeta a decis să se îndcrie din nou la școala de șoferi, de data aceasta pentru a-și lua permisul de camion. Ea deține deja permis auto pentru categoria B, dar și pentru remorcă. Motivul pentru care artista are nevoie de un astfel de permis are legătură cu pasiunea sa pentru cai. Mai exact, ea își dorește să își ajute prietenii să transporte cai. 

„În perioada pandemiei nu a mai făcut nimeni nimic. Acum m-am mai cumințit un pic, între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum pot să îi ajut pe prietenii mei când au nevoie să transporte cai.

Mă gândeam să îmi iau permisul de camion, ca să pot să transport și mai mulți cai. Am o pasiune pentru cai, la care nu voi renunța niciodată”, a dezvăluit Monica Anghel, pentru Ego.ro.

Vezi și: Monica Anghel, sacrificii uriașe pentru siluetă. Cum se menține în formă artista: „Până a doua zi nu mai mănânc nimic”

 

Monica Anghel: Sunt născută pe 1 iunie și pot să dau în mintea copiilor.

Vedeta urmează să împlinească 51 de ani peste câteva zile și spune că își dorește să ajungă la 100 de ani și să le spună oamenilor din jur că „își permite să o dea în mintea copiilor”. Mai mult, ea spune că niciodată nu a pus preț pe lucrurile materiale și că experiențele pe care le trăiește sunt cele mai importante. 


„De-abia aștept să împlinesc 100 de ani și să îmi spună lumea că am făcut nu știu ce prostie și eu să le răspund că am tot dreptul, că sunt născută pe 1 iunie și că pot să dau în mintea copiilor. (…)

Lucrurile de care am nevoie mi le cumpăr săptămânal, cumpăr mâncare pentru că trebuie să trăim. Nu trăim ca să mâncăm, mâncăm ca să trăim. Lucruri materiale, nu, nu sunt genul. Viața este atât de simplă și atât de frumoasă încât nu vreau să mi-o complic cu prostii de genul acesta. Nu pun preț pe lucrurile materiale. Poate mi-aș dori, acum, de ziua mea, să plecăm într-o mică vacanță”, a mai spus Monica Anghel, pentru sursa citată.

S-ar putea să-ți placă și: Monica Anghel, MOTIVUL pentru care se trezește în fiecare zi la 4 dimineața: Toți îmi spun că nu e sănătos

Drama prin care a trecut în copilărie

Monica Anghel a vorbit, în urmă cu un an, despre clipele grele prin care a trecut la vârsta de 6 ani, în momentul cutremurului din 1977. Casa în care a copilărit a fost demolată în fața ei de comuniști chiar la trei ani de la seismul puternic din 1977.

„Pentru casa aceasta, dărâmată de comuniști, noi am primit, la schimb, un apartament în cartierul Militari. Mutarea a fost cumplită. Blocul nu era gata și țin minte că m-am dus să duc gunoiul, iar când am revenit în baie, ca să mă spăl pe mâini, mi-a trecut peste picior un șobolan. Țin minte că m-am speriat cumplit, am plâns o oră.”, a povestit Monica Anghel pentru Impact.ro.

Artista a povestit că o parte din copilăria sa a petrecut-o la țară, însă familia vedetei s-a mutat la Unirii într-o casă care avea și curte, lucru care a făcut-o extrem de fericită.

”Simțeau nevoia să pună mâna pe mine, iar acest lucru mă scotea din minți. Îi băteam și abia apoi îi întrebam de ce au pus mâna pe mine! Am făcut multe năzbâtii cu verișoara mea, Clara. Îi luam hainele, pantofii și fardurile mamei și le puneam pe noi! Pentru asta, mama nu ne certa, dar au fost vremuri când am luat bătaie și cu biciul de la ea. Am vrut să sculptez ceva și mi-am ”sculptat” mâna, de sus până jos. Acesta a fost un moment în care am luat o bătaie zdravănă”, a mai adăugat Monica Anghel pentru sursa citată mai sus.

Monica Anghel, motivul pentru care a ales să se tundă scurt: „Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel