Monica Anghel, motivul pentru care a ales să se tundă scurt: „Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate”

Data publicării:
Monica Anghel, foto Facebook
Descriere foto: Monica Anghel, foto Facebook

Monica Anghel a venit cu o schimbare radicală de look odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani. Mulți oameni nu au înțeles decizia luată de marea artistă. 

Monica Anghel șochează din când în când cu câte o nouă înfățișare. După ce a slăbit 30 de kilograme, vedeta s-a vopsit blondă și s-a tuns scurt. 


Acum, vedeta în vârsă de 50 de ani, vine cu o nouă imagine, care pare să fie pe gustul fanilor. Și-a tuns părul aproape complet și l-a vopsit un blond platinat.


De ce a luat această decizie neașteptată: 


„Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. E drept că, din fericire, am putut să mă tund aşa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporţionate, faţa la fel.


Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil că moştenirea genetică fiind foarte bună, ăsta e şi motivul pentru care arăt atât de bine”, a spus Monica Anghel pentru OK!.


Vedeta nu s-a consultat cu soțul ei atunci când a decis să se tundă atât de scurt, dar spune că și partenerul ei de viață a făcut câteva schimbări notabile, și-a lăsat părul lung și barbă, ba mai mult s-a și tatuat. 


„Dar şi el şi-a lăsat părul lung şi barbă şi s-a tatuat. Deci e OK. Atâta timp cât nu ne facem rău unul altuia şi ne respectăm reciproc, cred că despre asta este vorba, nu contează că eu m-am tuns mai scurt. Dar cred că tunsoarea ţine şi de personalitate, cum eşti tu ca om. Iar eu, dacă sunt un om foarte activ şi nu sunt genul de duduiţă, am simţit că mi se potriveşte. Viaţa e prea scurtă şi e despre altceva: despre a te simţi bine în pielea ta…”, a adăugat ea.


Monica Anghel spune că primește adesea mesaje din partea fanilor care o judecă pentru felul cum arată sau cum s-a tuns. Aceasta are un mesaj pentru aceștia: 


„Mi-au mai scris unii pe reţelele astea că n-am pic de feminitate că m-am tuns aşa de scurt. Părul nu are nicio legătură cu feminitatea”, a mai mărturisit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel