Monica Anghel, MOTIVUL pentru care se trezește în fiecare zi la 4 dimineața: Toți îmi spun că nu e sănătos

Data publicării:
Sursa foto: Monica Anghel, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Monica Anghel, Instagram

Monica Anghel a vorbit despre stilul ei de viață și despre motivul pentru care este atât de matinală.

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta spune că are un program plin și la vârsta de 50 de ani, iar sportul este nelipsit din viața ei. Totuși, ca să-și ducă la bun sfârșit toate planuri de parcursul unei zile, cântăreața a recurs la un obicei, pentru care, i se atrage atenția de fiecare dată, că nu ar fi sănătos.

"De regulă, dorm între 23:00 și 4 dimineața. Știu că trebui să dorm 7-8 ore, așa îmi zic și nutriționiștii, prietenii mei, toți îmi spun: trebuie să dormi mai mult. Și zic ok și dacă dorm cât ziceți voi, când vreți să fac tot ce îmi propun eu să fac într-o zi? Când copilul e la antrenament, mă duc și eu la sală. El stă de regula 2 ore jumătate. Gătesc ciorbă de legume... legume multe., a declarat Monica Anghel, în emisiunea "Teo Show", de pe Kanal D."

Monica Anghel nu a fost afectată de pandemie

Și char dacă artiștii au avut de suferit cel mai mult, pe timpul restricțiilor, Monica Anghel spune că nu a fost afectată și se declară a fi o persoană fericită.

"Acum cine mai are concerte multe? Dar nu mă plâng, dacă nu sunt concerte multe, eu sunt ok cu mine, sunt foarte fericită, eu am fost și în pandemie.", a continuat ea.

Monica Anghel, despre relația cu soțul ei

Chiar dacă în adolescență vedeta nu a avut noroc în dragoste, acum Monica Anghel este mai fericită ca niciodată alături de soțul ei. Vedeta și-a cunoscut soțul, inspector de securitate la aeroport, la un Master în Comunicare, în cadrul Academiei de Poliție. 

„Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză. „O să spună presa că nu te-ai machiat. Știi că au mai zis de tine că nu te-ai machiat, îmi spune. Așa, și ce dacă nu m-am machiat? E foarte atent. Ne mai și giugulim, așa. Mă mai duc eu uneori pe la el și-l mai ciugulesc de urechiuță și el se fâstâcește„, a declarat Monica Anghel pentru VIVA!

Monica Anghel a povestit și care a fost reacția soțului ei după ce a slăbit considerabil. 

„Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?”, întreabă el. Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!,, a mai spus Monica.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience