Monica Anghel, din nou călare, după operația la coloană: „E un sport extraodinar de greu. Nu te urci pe cal și stai nemișcat”

Data publicării:

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme după ce a fost supusă unei operații la coloană. 

Monica Anghel a reușit să slăbească spectaculos. Artista a dat jos peste 30 de kilograme și mulți s-au întrebat cum a reușit să facă acest lucru. Unii chiar au acuzat-o că și-a făcut operație pentru micșorarea stomacului. 

Recent, cântăreața a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoită să mai scape de kilogramele în plus. 

Monica Anghel a slăbit după o operație chirurgicală la coloană

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc.

Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot’’, a declarat Monica Anghel pentru ego.ro.

Monica Anghel, metoda „magică” prin care își îndeplinește dorințele: „Când realmente îmi doresc ceva, zic așa...”

Artista a recunoscut că nu ar fi dat jos kilogramele în plus dacă nu s-ar fi confruntat cu aceste probleme de sănătate. 

„Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. M-am îngrășat un pic în pandemie, dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum. „Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el’, mi-a zis doamna doctor.”, a spus Monica Anghel în cadrul unei emisiuni, potrivit viva.

Ce operații estetice are Monica Anghel: „Stăteam mereu încruntată”

Cum se menține în formă după ce a dat jos cele 30 de kilograme


„Dacă-ți dorești cu adevărat, nimic nu este dificil. Am învățat despre acest post intermitent, acest fasting de la buna mea prietenă Alina Stoian, doctor. Am făcut și un pic de psiho-dietă cu Anca Angululesei, timp de 21 de zile, m-a ajutat și asta. Mă simt extraordinar de bine, asta este important! Dacă o persoană se simte mai bine, sau se simte foarte bine cu niște kilograme în plus, e ok. Asta nu înseamnă că trebuie să slăbească toată lumea. Important e să ne simțim bine și să fim fericiți, așa cum suntem!”, a declarat artista pentru Click.

Monica Anghel a fost corigentă la școală: ”Nu îmi plăcea”. La ce vârstă și-a început artista cariera


Monica Anghel face echitație


Artista este îndrăgostită de cai și chiar are câțiva la moșie. Ea a revenit în șa, la scurt timp de la operație și spune că deși pare un sport ușor, este o activitate care chiar o ajută să se mențină în formă.

„Și călăria e un sport, e un sport extraodinar de greu. Atâta timp cât ești pe cal, cel puțin de la mijloc în jos, faci isometrie 45 de minute, atât timp cât durează o sedință de echitație. Nu te urci pe cal și stai nemișcat, nu! Sunt o groază lucruri pe care le faci atunci când ești pe cal. Nu trebuie neapărat să alerge, să facă trap, ci doar să mergi la pas cu calul. Toți mușchii de la mijloc în jos sunt încordați. (....)

Mie nu mi-a dat dureri. Ba chiar, după ce m-am operat pe coloană, la o perioadă de timp, l-am întrebat pe doctorul Marius Cătană, cel care m-a și operat, dacă pot face echitație, din nou. Și el a zis: dacă încaleci și nu simți nici o durere, fără nici un fel de problemă!”, a mai spus artista pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel