Monica Anghel, metoda „magică” prin care își îndeplinește dorințele: „Când realmente îmi doresc ceva, zic așa...”

Data publicării:
Monica Anghel, Captură video EGO
Descriere foto: Monica Anghel, Captură video EGO

Monica Anghel a descoperit o metodă prin care reușește să-și îndeplinească orice dorință. 

Monica Anghel crede în proverbe și în puterea gândurilor. Artista spune că reușește să-și îndeplinească orice dorință prin puterea gândului. Mai exact, ea spune că vizualizează dorința deja împlinită și starea pe care i-o dă această reușită. 

 

„Trebuie să visăm. Să ne dorim lucruri. Ai grijă ce îți dorești pentru că s-ar putea să ți se întâmple. Eu îmi ghidez foarte mult viața și după proverbe. Proverbe astea au fost făcute de oameni care au trecut prin viață, care au avut experiențe de tot felul. Și atunci, când realmente îmi doresc ceva, zic așa: o să fac lucrul acesta, și îl vizualizez, știu clar cum va arăta și cum va fi, și cum sunt eu în locul acela, cum strălucesc și cum totul e magic. Și se întâmplă. Așa se întâmplă lucrurile”, a povestit Monica Anghel, într-un interviu video pentru Ego. 

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa

Monica Anghel este una dintre cântărețele cele mai consacrate din întreaga țară. Vedeta, ale cărei hituri au ajuns imediat la inimile românilor, se bucură și în ziua de astăzi de un succes uriaș pe plan muzical. Chiar dacă nu mai este nimeni care să nu fi auzit vreodată de marea artistă, puțini sunt cei care îi cunosc familia acesteia. În exclusivitate pentru Spectacola, Monica Anghel a vorbit cu emoție despre cei care i-au dat viață, dar și-a amintit și care este cel mai prețios sfat primit de la mama sa, cu care a pornit la drum prin viață. 

„Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți, cu fratele meu, suntem o familie foarte, foarte unită. Au fost multe sfaturi pe care le-am primit de la mama. Cel mai important mi se pare că tu, ca femeie, trebuie să te respecți pe tine, în primul rând. Adică să te poți uita în ochii oricui pe stradă, să mergi cu spatele drept, să fii o femeie respectată și respectabilă.”, a declarat Monica Anghel în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Monica Anghel, adevărul despre siluetă: ”S-au spus o groază de lucruri neadevărate pe tema asta”. Artista, decizie radicală cu privire la compania care i-a furat ilegal imaginea / EXCLUSIV

 

 

De ce vrea Monica Anghel să-și ia permisul de camion

În urmă cu ceva timp, artista declara faptul că intenționează să-și ia permisul de camion. Chiar dacă nu a început încă școala de șoferi pentru această categorie, vedeta ne-a mărturisit faptul că încă nu a renunțat la această dorință. Mai mult, Monica Anghel ne-a dezvăluit și care este motivul pentru care și-ar dori acest lucru.

„Între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum doi-trei ani, și mă gândeam să îmi iau și permisul de camion. Eu îmi doresc foarte mult să am un camion mare și să am o scenă montată pe el și să pot face concerte unde vreau. Nu știu dacă l-aș conduce eu vreodată, dar nu se știe, în viață trebuie să fii pregătit pentru orice. Orice examen pe care îl dai și orice lucru pe care îl înveți e bun învățat.”, ne-a mai mărturisit artista.

 

Ce activități face vedeta pentru a se relaxa

Atunci când nu este pe scenă, Monica Anghel are mai multe activități ce o ajută să se delecteze și să își încarce bateriile pentru ceea ce urmează. Majoritatea însă sunt legate de fiul săi, Aviv, cu care petrece cât mai mult timp, atunci când nu are un program încărcat.

„Când nu sunt pe scenă, evident că petrec timp cu băiețelul meu și ne plimbăm. Mergem în pădure, la echitație, la înot, ne plimbăm pur și simplu chiar și prin oraș. De fiecare dată când am posibilitatea, îl iau cu mine la evenimente, dacă nu are lecții de făcut sau dacă nu-i la școală. Se bucură foarte mult.”, ne-a spus celebra cântăreață.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel