Monica Anghel, DIETĂ. Cum a slăbit 30 de kilograme în 15 luni: Indiferent de vârstă, indiferent de câte kilograme ai în plus, se poate

Data publicării:
Monica Anghel, foto Instagram
Descriere foto: Monica Anghel, foto Instagram

Monica Anghel a scăpat de 30 de kilograme într-un proces de anduranță. 

Monica Anghel poate fi numită, fără dar și poate, una dintre cele mai perseverente artiste în privința dietelor reușite. De altfel, aceasta a reușit să scape de 30 de kilograme în 15 luni, într-un proces pe care îl consideră unul ”de anduranță”, dar ale cărui efecte sunt foarte vizibile. 

”Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni, știți bine, după ce m-am operat pe coloană. Ideea este că din acel moment eu sunt din ce în ce mai interesată de această zonă. Pentru că îmi doresc din tot sufletul să rămân aici și să ajut cât mai mulți oameni cu care mă întâlnesc și să le spun că se poate. Indiferent de vârstă, indiferent de câte kilograme ai în plus, se poate. Se poate cu determinare, cu perseverență, cu răbdare, e o chestiune de anduranță. Nu se poate face așa, pocnind din degete”, a explicat Monica Anghel în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV.

Detox de social-media

Aceasta a explicat că întreaga perioadă prin care trece este ca un restart, în care pe lângă cura cu sucuri, a luat în calcul și un detox de social-media.

”Am adoptat o chestiune pe care am descoperit-o anul trecut și anume să merg la Brașov, la prietena mea care este nutriționist și diabetolog. Este foarte important să ai analizele bune, pentru că poți fi un om slab dar să ai glicemia mai mare, ori să fi un m gras și să ai glicemia mică. (...) Am stat o săptămână în care am băut doar sucuri, calculate, din diverse plante, fructe, combinații care sunt extraordinar de sănătoase și benefice atât pentru trup, cât și pentru minte. Pentru că în toată săptămâna în care am stat acolo, în afara acestor sucuri pe care le-am băut și a terapiilor, am făcut yoga, plimbări în natură, am avut întâlnire de pictură și am avut un psiholog care a venit și a interpretat toate desenele pe care le-am făcut fiecare dintre noi. Practic a fost o săptămână de introspecție a lucrurilor pe care vrei să le faci în continuare, un restart”, a continuat Monica Anghel.

Citește continuarea pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel