Momentul unic sărbătorit de Mihai și Elwira Petre. 23 de ani de relație, 15 de mariaj: „Când n-am cunoscut...”

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Mihai Petre
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Mihai Petre

Mesajul emoționant transmis de cele două vedete a impresionat publicul. Povestea celor doi a lăsat fanii mască. Care este istoria impresionantă a mariajului lor.

Celebrul Mihai Petre și soția sa Elwira au fost de multe ori în centrul atenției presei, mai ales prin prisma faptului că sunt perechea ideală atunci când vine vorba despre dans. Cei doi sunt împreună de 23 de ani și nu încetează să uimească fanii, dar nici pe ei înșiși. Cuplul lor este unul dintre cele mai admirat din întreg showbizul românesc, iar performanțele de care au dat dovadă vor rămâne în istoria artistică locală. Aceștia s-au luptat aprig pentru locul întâi în cadrul competiției Asia Express, sezonul patru, acolo unde, încununați de aplauzele și urările fanilor, au cucerit premiul de 30.000 de euro.

Când a început totul

Mariajul lor a început încă din 2008, iar cei doi sunt părinții norocoși a două fetițe splendide. Ei sărbătoresc 15 ani de la momentul cel mare, atunci când și-au spus „Da”. Cu toate acestea, istoria lor e mult mai veche decât atât. Ei formează un cuplu de 23 de ani, aproape un sfert de secol. Cu această ocazie, cei doi au transmis un mesaj emoționant pe rețele lor de socializare prin care au imortalizat evenimentul unic în viața celor doi.

''Când n-am cunoscut eram doi copii. Nu ne trecea prin cap că o să rămânem 23 de ani împreună. Happy anniversary to us! #anniversary #15yearsmarried #23yearstogether.'', este mesajul postat de cei doi pe rețelele de socializare.

Vezi și: Cine l-a ajutat pe Mihai Petre să ajungă la Antena 1. Motivul pentru care a plecat brusc de la Pro TV: „Am vrut să fiu alături de...”

Vezi și: Mihai Petre se alătură juriului Te cunosc de undeva: „Voi fi atent la detaliile din referinţă, dar nu mă voi limita la asta! E un show care se potriveşte personalităţii mele!”

Cum își educă cele două fete

Cu atât mai mult, cireașa de pe tort în cazul serbării acestui eveniment, este reprezentă de existența celor două fetițe ale fericitului cuplu. Mihai și Elwira sunt foarte recunoscători pentru cele două mezine și sunt, de asemenea, foarte mândri de ele. Numele acestora este Catinca și Ariana, iar mama lor a precizat într-un interviu care este relația dintre mezine și ea, ca mamă a lor. Astfel, aflăm că Elwira Petre face tot posibil să le responsabilizeze pe cele două micuțe, îndreptându-le către o educație  pragmatică. Aceasta intervine doar atunci când este absolută nevoie. |Aceste fapte sunt argumentate de încrederea pe care o dedică Elwira celor două fetițe, afirmând că este destul de „permisă” cu cele două, tocmai pentru a le oferi o educație cât mai înaltă.

„Sunt o mamă permisă, până la un punct. Până în punctul în care simt că lucrurile pot să ducă într-o direcție periculoasă, atunci intervin, dar le permit fetelor să facă foarte multe lucruri. Nu am problema asta dacă știu că pot fi lângă ele să le ajut și să le salvez. Intervin numai când este periculos.

La fel este și Mihai. Suntem pe aceeași lungime pe subiectul acesta. Eu am încredere în ele foarte mare și ce încerc să fac ca părinte și că mamă este să le învăț să se obișnuiască cu viața, să se descurce, pentru că asta este cel mai important pentru ele.”, a spus Elwira Petre, la Antena Stars.

Vezi și: Mihai Petre, vacanță de coșmar. S-a accidentat teribil pe pârtie: „M-am trezit pe jos respirând greu”

 

Se cunosc de 23 de ani și au știut de la început că sunt făcuți unul pentru celălalt. Mihai Petre și Elwira s-au cunoscut în 2001, pe ringul de dans, și a fost aproape dragoste la prima vedere. 


Destinul a făcut ca amândoi să rămână fără parteneri de dans în aceeași perioadă. Un apropiat le-a făcut cunoștință în Republica Moldova, iar de acolo, povestea lor de iubire a început să crească. 


„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre într-un interviu de acum ceva timp pentru A List Magazine.


 În 2006, Mihai Petre a cerut-o în căsătorie pe Elwira, iar în vara anului 2008 s-au căsătorit. Au împreună două fete, pe Catinca și Ariana.

Vezi și: Mihai și Elwira Petre, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: „Eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel