Cine l-a ajutat pe Mihai Petre să ajungă la Antena 1. Motivul pentru care a plecat brusc de la Pro TV: „Am vrut să fiu alături de...”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Petre, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Petre, Instagram

Mihai Petre a vorbit despre decizia de a semna cu Antena 1, după ani buni de zile în care a fost alături de postul de televiziune Pro TV.

Mihai Petre era una dintre imaginile emblematice ale postului de televiziune Pro TV. Acesta a fost implicat în mai multe emisiuni celebre, precum „Românii au Talent” și „Dansez pentru tine”. După ani de zile de activitate aici însă, celebrul dansator a lăsat postul care l-a consacrat pentru Antena 1, unde a participat prima dată în cadrul competiției Asia Express, alături de soția sa, pe care a și câștigat-o. Acum însă, face parte din juriul competiției Te cunosc de undeva, rol care pare că-i priește din plin. 

„Dacă tu rezonezi cu o anume echipă… la mine despre asta a fost vorba. Nu a fost vorba despre un post sau altul de televiziune. A fost despre oameni. Am fost și m-am întors. Pentru că au fost proiectele. Da, m-am întors la Românii au talent, pentru că e un proiect de-o viață.

Atunci când am luat o decizie a fost emoțională (n.r.: se referă la transferarea ulterioară la Antena 1, după ce plecase în urma terminării Dansez pentru tine). Am vrut să fiu alături de Mona Segall în momentul ăla. Am învățat enorm de la Mona”, a dezvăluit Mihai Petre în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, potrivit Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Pepe, adevărul despre relația cu Cosmin Seleși, după ce acesta l-a umilit: „Era la modul de bârfă”

Cum a primit propunerea de a participa la Te cunosc de undeva

Recent, Mihai Petre vorbea despre oportunitatea de a participa în cadrul show-ului Te cunosc de undeva, din postura de jura, care a venit într-un moment neașteptat. Acesta spune că este un mare fan al emisiunii de divertisment, motiv pentru care este onorat să poată juriza momentele spectaculoase din cadrul competiției de voci și de transformări.

„Am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului Te cunosc de undeva!. Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenţie la detalii, de aceea am şi rezonat cu el, pentru că se potriveşte personalităţii mele. Structural cred că atenţia la detalii duce la performanţă şi la un show în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentaţi, şi aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenţi, la membrii juriului şi toată echipa de producţie, care reuşeşte să execute nişte transformări absolut incredibile!”, a dezvăluit Mihai Petre.

VEZI și: Cosmin Seleși îl desființează pe Pepe: „Nu știe să citească prompterul”. Declarații neașteptate și despre Andreea Bălan și Alina Pușcaș

„Colegii m-au primit foarte bine”

Când vine vorba de veteranii emisiunii de la masa de juriu, Mihai Petre spune că a fost foarte bine primit de colegii săi. Acesta a mărturisit că se înțelege perfect cu membrii de la masa de juriu, fiind extrem de încântat de noul proiect în care este implicat.

„Colegii m-au primit foarte bine şi apreciez mult asta, am simţit o chimie foarte bună încă de când am venit prima oară la Te cunosc de undeva!, iar asta e foarte important când alegi să intri într-un proiect nou. După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că dinamica la masa juriului e una foarte bună!”, a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel