Mihai și Elwira Petre, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: „Eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru”

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai și Elwira Petre, câștigătorii sezonului 4 Asia Express, formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Iată cum a început povestea lor de dragoste.

Se cunosc de 20 de ani și au știut de la început că sunt făcuți unul pentru celălalt. Mihai Petre și Elwira s-au cunoscut în 2001, pe ringul de dans, și a fost aproape dragoste la prima vedere. 


Destinul a făcut ca amândoi să rămână fără parteneri de dans în aceeași perioadă. Un apropiat le-a făcut cunoștință în Republica Moldova, iar de acolo, povestea lor de iubire a început să crească. 


„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre într-un interviu de acum ceva timp pentru A List Magazine.


 În 2006, Mihai Petre a cerut-o în căsătorie pe Elwira, iar în vara anului 2008 s-au căsătorit. Au împreună două fete, pe Catinca și Ariana. 

Secretul unei căsnicii fericite

În urmă cu ceva timp, Mihai Petre dezvăluia secretul căsniciei lor. Vedeta spunea că respectul reciproc, munca de echipă și dragostea i-au ținut uniți în toți acești ani. 

 

„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu.

Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi.


Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg”, mărturisea Mihai Petre în trecut, pentru Libertatea.

 

Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express- Drumul Împăraților: "Nu pot să cred, nu realizez încă"

 

Asia Express sezonul 4 și-a desemnat  căștigătorii. Marele titlu, amuleta de 30.000 de Euro și coroanele de pe Drumul Împăraților au ajuns la Mihai și Elwira Petre.

”Simțeam că îmi explodează inima! Nu îmi venea să cred! Nu îmi venea să cred că sunt acolo. Le vedeam doar pe fetele noaste, pe Catinca împreună cu noi, cum se bucură. Mă bucur atât de tare pentru că acum le vom vedea pe fetele noastre cum sar de fericire când vor vedea că am câștigat. Dacă nu ar fi fost ele nu am fi putut să găsim în noi o motivație atât de mare încât să ajungem la acest final”, a spus Elwira cu lacrimi în ochi.

”Ele m-au ajutat să ajung aici. Vă pupă tata și vine acasă! Nu pot să cred, nu realizez încă. Te iubesc, Elwira!”, a adăugat Mihai Petre.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel