Mihai Petre, vacanță de coșmar. S-a accidentat teribil pe pârtie: „M-am trezit pe jos respirând greu”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Petre, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Petre, Facebook

Mihai Petre a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă în prezent. 

Mihai Petre a avut parte de o experiență extrem de neplăcută pe pârtia de schi din Austria. Ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis s-a transformat rapid într-un coșmar, ce s-a încheiat chiar în cabinetul medicului specialist. Celebrul dansator s-a accidentat în timp ce era pe snowboarding, însă nu a luat în seamă gravitatea incidentului. Tocmai din această cauză, a continuat să-și desfășoare activitatea, lucru care a agravat situația. 

„Pe scurt, am luat o trântă la snowboarding. Nici nu știu exact cum s-a întâmplat, dar m-am trezit pe jos respirând greu cu o durere insuportabilă la genunchi, care a trecut parțial în câteva minute. Fără să realizez cât de grav este, am continuat să mă dau încă jumătate de zi, plus ceva mers pe jos. Asta nu e bine, însă am realizat cât de pregătiți suntem să facem față situațiilor de criză pentru că trebuia să ajung cumva în vale și nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112- semnal nu aveam- mi se părea ca pot sa duc.”, a scris Mihai Petre pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Cum se menține Elwira Petre în formă, la 41 de ani. Apelează la aceste trucuri: „Sunt suficient de frumoasă așa cum sunt”

Ce diagnostic a primit Mihai Petre

Când a ajuns înapoi acasă, Mihai Petre s-a dus direct în cabinetul medicului, unde i s-a pus și diagnosticul dur. Acesta se confruntă cu o ruptură de ligament, motiv pentru care trebuie să-și întrerupă activitatea profesională o perioadă de timp. 

„Oi fi fost viteaz, o fi fost adrenalina, faptul că nu știam cât de grav este, nu știu, dar parcă mai rău mă doare acum, când am aflat că este rupt ligamentul. Am ajuns acasă și imediat am fost la consult la Dr. Vlad Predescu căruia îi mulțumesc frumos pentru tot, și mai ales pentru faptul că te simți om, nu numai pacient când stai de vorba cu dânsul, când îți pune un diagnostic și îți recomandă ce ai de făcut. Cred ca e foarte important acest tip de empatie inclusiv pentru vindecare. În rest, voi experimenta cum e să nu îți poți folosi piciorul la capacitate maxima. Prin prisma jobului probabil va fi o lecție care mă va învăța mult, în urma căreia sper să dezvolt abilitați si perspective noi. Vă pup. Ps: dacă vedeți pozele, Dl doctor, să știți că m-am ridicat doar de două ori, și atunci m-au prins. Nu glumesc.”, a continuat acesta. 

Citește și: Elwira Petre, remediul care o ajută să scape de răceală. La ce apelează soția lui Mihai Petre în sezonul rece

Simona Gherghe a trecut și ea printr-o situație similară

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Gherghe avea să treacă și ea printr-o situație similară, care i-a întrerupt însă pe atunci vacanța. Vedeta a suferit un accident tot pe pârtia de schi, unde și-a rupt o coastă, de data aceasta. 

„Nici nu am căzut de pe ski-uri efectiv, ci pur și simplu, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari. Am alunecat și am căzut, sigur că se mai întâmplă, dar am căzut cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv, nici nu știu ce era.

Ideea este că am nimerit fix cu coastele în chestia aia și după impact am avut câteva secunde în care nu am mai putut respira și atunci mi-am dat seama că este o lovitură nasoală.

Culmea este că m-am ridicat, am stat un pic, am respirat, am mai făcut o tură pe ski-uri și abia apoi m-au luat durerile foarte tare și a trebuit să mergem până la spital.”, spunea pe atunci Simona Gherghe. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel