Momente grele pentru Simona Gherghe: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”. Ce a pățit prezentatoarea

Data publicării:

Simona Gherghe le-a vorbit fanilor despre cea mai mare dezamăgire din viața ei.

Simona Gherghe este extrem de deschisă cu fanii ei și împărtășește în mediul online atât lucrurile fericite, cât și lucrurile mai neplăcute prin care trece. De data aceasta, vedeta a simțit nevoia de a-și descărca sufletul în fața comunității sale, motiv pentru a relatat o întâmplare mai nefericită prin care a trecut recent. Simona Gherghe a vorbit, așadar, despre „dezamăgirea vieții ei”, care i-a pus imediat pe gânduri pe fani. 

”Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele. Nu credeam că, în 2022, la 33 de ani de la Revoluție, încă există oameni care, dacă nu zici ca ei, nu că te sancționează, nu că te ceartă. Nu. Te dau afară. Delictul? Faptul că am spus ce gândesc și ce simt. Libertatea. Libertatea să spui ce gândești. Să luptați pentru asta! E poate cea mai importantă lecție pe care să le-o dați copiilor voștri.”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Poate te interesează și: Simona Gherghe, reguli stricte pentru copiii ei: „Altfel va fi haos”. Ce nu au voie să facă Ana și Vlad

 

Despre ce situație este vorba

Pentru că fanii au reacționat în număr cât mai mare, crezând că locul de muncă al prezentatoarei din cadrul trustului Antena este pus în pericol, aceasta a lămurit ulterior situația. Chiar dacă nu este vorba despre poziția din cadrul emisiunii „Mireasa”, vedeta mărturisește totuși că a făcut referire la o situație din viața ei. Aceasta a simțit nevoia de a le insufla oamenilor valorile și principiile de bază după care se ghidează în fiecare zi.

”Situația povestită mai devreme e legată de o colaborare din viața noastră privată. Totul e ok cu emisiunea. Și totul e ok cu noi. Am simțit să scriu despre cât de important e, cred eu, să spui ce gândești și să nu faci compromisuri. Și să respecți o promisiune. Dar toate se întâmplă cu un scop. E o lecție și asta.”, a mai spus Simona Gherghe.

Te poate interesa și: Simona Gherghe, de urgență la medic: „Se poate transforma într-un episod grav...”

 

Ce părere are Simona Gherghe despre noul documentar de pe Netflix, despre Casa Regală

Și, tocmai pentru că este atât de activă în social media, vedeta a vorbit de curând și despre cel mai controversat subiect care circulă acum peste tot în Marea Britanie. Concret, Simona Gherghe a vizionat documentarul Harry and Meghan, unde îi aduce critici destul de dure Ducesei de Sussex.

„Am văzut primele trei episoade din Harry&Meghan și îi înțeleg pe englezi. Am tot citit, zilele acestea, presa din UK și mă gândeam ce poate fi așa de rău, sigur sunt subiectivi. De fapt, filmul nu este despre Meghan și Harry. Ar fi fost mai onest să se cheme „Povestea actriței Meghan Markle. Sau cum s-a măritat o americancă cu un prinț britanic.” Harry e personaj secundar și e totuși nedrept pentru personalitatea lui. Și pentru inteligența lui. Nu am putut să nu remarc câteva momente de stânjeneală, în preajma ei și a unor declarații pe care le face. Dar e clar că o iubește enorm.”, a scris Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă: Prințul Harry și Meghan Markle pot plăti dur, după documentarul de pe Netflix: ”Poporul britanic nu-i vrea...”

 

„Meghan nu și-a înțeles rolul”

Prezentatoarea consideră că cei doi au avut șansa uriașă să fie la inimile britanicilor, însă nu au profitat de acest lucru, motiv pentru care, potrivit sondajelor, cel puțin jumătate din poporul englez nu mai vrea să-i vadă. Acest lucru este nedrept pentru Harry, consideră Simona Gherghe, care este „vrăjit” de iubirea pe care i-o poartă soției lui.

„Meghan a avut șansa uriașă să devină un personaj cu adevărat relevant în Marea Britanie. Și care să schimbe, într-adevăr, lucrurile care evident că o dor atât (originile ei afro-americane, prejudecățile britanice). Să nu uităm că a plecat cu un capital de imagine uriaș și cu o simpatie enormă a publicului. Dar și-a ratat această șansă, pentru că nu a înțeles că NU era despre ea. Sau doar despre ea. De fapt, nu și-a înțeles rolul.

Și nu numai că și-a ratat misiunea, cred eu, dar, cumva, l-a faultat, nedrept, și pe el. Îmi place Harry. Și mi se pare onest. Mai onest ca ea. Pentru binele lui, sper să nu-i treacă iubirea asta mare, care l-a făcut să sacrifice tot.”, a încheiat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel