Momente de panică la Survivor România 2023. Vica Blochina a leșinat și a fost dusă pe brațe la medic. „Nu mă simt foarte bine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă”

Data publicării:
Sursa foto: Vica Blochina, captură TV/ Pro TV
Descriere foto: Sursa foto: Vica Blochina, captură TV/ Pro TV

Vica Blochina a leșinat la Survivor România 2023. Vedeta a fost dusă pe brațe la medic. 

Probele grele, dar și vremea toridă din Republica Dominicană fac victime printre concurenții Survivor România 2023. După ce Carmen Grebenișan a leșinat, imediat după probă, de data aceasta Vica Blochina a acuzat stări de rău și s-a prăbușit la pământ, în fața colegilor.

Vica Blochina a leșinat și a fost dusă pe brațe la medic

Faimoșii au sărit imediat în ajutorul ei, în momentul în care au văzut că nu se simte bine. Totodată, aceștia au strigați disperați după medic. 

„Îi e rău lui Vica, măi! Doctor! Teo! Domnul Teo”, au strigat Faimoșii când au văzut că Vicăi i s-a făcut rău. 

Până la venirea medicului, colegii de echipă ai vedetei i-au acordat primul ajutor. Aceștia i-au dat cu apă pe față, apoi au întins-o pe bancă, când au văzut că și-a pierdut cunoștința. 

„N-are aer! Ușor cu capul!”, au mai strigat disperați Faimoșii.

Daniel Pavel: „Vica Blochina a acuzat o stare de epuizare”

Din cauza stării de sănătate, Vica Blochina a lipsit de la ceremonie, după jocul de imunitate. Faimoșii au primit totemul care le oferă siguranța imunității. Dan Pavel a anunțat că Vica Blochina se află în continuare sub observația medicilor. 

„Vica nu se află în rândurile Faimoșilor după cum puteți vedea, la finalul jocului a acuzat o stare de epuizare, este în cortul medicului, sub observația domnului doctor. Vom informa cu amănunte, totul este în regulă”, a spus prezentatorul Daniel Pavel.

„Sper să mă fac bine, să pot intra la joc”

În aceeași ediție a avut loc și consiliul de nominalizare, unde Războinicii au fost nevoiți să voteze concurenții pe care îi trimit spre eliminare. Nu au lipsit nici Faimoșii de la acest consiliu, deși ei au câștigat totemul pentru imunitate. Vica Blochina și-a revenit și a făcut declarații despre starea ei de sănătate, după ce i s-a făcut rău. Blondina a mărturisit că se simte în continuare rău, dar speră să își revină și să se întoarcă pe traseu. Cu toate astea, Vica Blochina a recunoscut că în aceste momente și-ar dori să se întoarcă acasă, în România. 

„Nu mă simt încă foarte bine, mă doare capul, dar nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare, nu am putut să țin nici un pahar de apă”, a spus ea la Survivor 2023. Și a continuat: „Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă. (…) Sper să mă fac bine, să pot intra la joc. Mulțumesc colegilor care m-au susținut!”.

Citește și: Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România 2023. Vedet s-a prăbușit la pământ, imediat după probă

„Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau Vica. Mi-era și rușine, ne vedeam unul altuia...”. Gheboasă susține că nu a mai rezistat la Survivor din cauza condițiilor grele

Câți bani câștigă Războinicii de la Survivor săptămânal. Suma este una fixă pentru fiecare concurentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel