„Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau Vica. Mi-era și rușine, ne vedeam unul altuia...”. Gheboasă susține că nu a mai rezistat la Survivor din cauza condițiilor grele

Data publicării:
Gheboasa, captură video YouTube
Descriere foto: Gheboasa, captură video YouTube

Gheboasă a vorbit despre plecarea sa de la Survivor, după ce a fost criticat pentru că a cerut să fie scos din concurs. Artistul face lumină și spune că nu a mai rezistat să-și facă nevoile „la grămadă”. 

Gheboasă a dat detalii halucinante din spatele „cortinelor” de la Survivor. Artistul care s-a cerut eliminat din competiție, chiar din prima săptămână, spune că „își făcea nevoile spate în spate cu Vica Blochina și Carmen Grăbenișan”, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu a mai rezistat în junglă. 

Mai mult, el spună că este obișnuit cu greutățile vieții, și că nu a putut accepta, ca abia acum, când a reușit să-și îmbunătățească traiul, să fie nevoit să trăiască în asemenea condiții.

„Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Mergeam prin pădure, ne vedeam c….ii unul altuia. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne vedea c…ii unul la altul, ești nebun la cap? Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obșnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine. Păi eu trebuia să merg la trei Survivor, ați înnebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o familie, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea. Oricum nu aveam eu o imagine prea „clean' (n.r. curată). A dăunat la imaginea mea, dar cumva o să mă revanșez, pentru că puștii care mă iubesc, or să mă vrea la concerte în continuare. Or să vrea să mă vadă în toate orașele în care o să mă duc anul ăsta, iar anul ăsta o să vă promit că Gheboasă o să rupă tot', a povestit celebrul trapper, pe TikTok. 

 

Înainte de a cere să fie scos din junglă, Gheboasă a sperat că va fi eliminat, conform regulilor. Astfel că le-a solicitat colegilor și piblicului să nu-l voteze, pentru că preferă să plece acasă. 

„Eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea. Acasă mă simt cel mai bine. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Și acel cadou e să-i dăruiesc un copil”, a spus Gheboasă, cu ochii în lacrimi, la primul Consiliu de Nominalizare de la Survivor România 2023.

@gheboasa.official #fyp #viral #gheboasa #survivor #robertcalota ♬ sunet original - Emil Gabriel


Gheboasa: ”A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici"

După ce Maria Constantin a fost eliminată, în urma votării, Gheboasa a uimit pe toată lumea, spunând că își dorește să plece acasă. 

"De bună voie și nesilit de nimeni, părăsesc această emisiune", a spus Războinicul în consiliul de eliminare. 

Acesta este de părere că a făcut o greșeală în momentul în care a decis să se înscrie la această emisiune. Deși a fost susținut de cei de acasă, artistul susține că această competiție nu este pentru el. 

"Îmi respect foarte mult publicul, știu că mă iubesc și că d-asta m-au votat, doar că această emisiune nu este pentru mine. A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici", a mai afirmat acesta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel