Misha îi răspunde lui Connect-R, după ce artistul a recunoscut că a înșelat-o și că vrea să fie iertat: „Va avea de așteptat mult și bine”

Data publicării:
Connect-R, Misha, sursa foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, Misha, sursa foto Instagram

Misha a oferit prima reacție, după ce Connect-R a dezvăluit adevărul motiv ce a produs divorțul.

Divorțul dintre Misha și Connect-R a fost unul foarte ferit de ochii lumii, cei doi dorindu-și până în ultima clipă să păstreze discreția. Totuși, în cartea recent lansată, artistul a făcut un set de dezvăluiri bombă cu privire la ruptura din el și mama fetiței sale, dezvăluiri la care nimeni nu se mai aștepta acum. Oricât de greu i-a fost să recunoască asta, solistul și-a înșelat partenera de viață, și nu doar o dată, după cum a dezvăluit chiar el, ci în repetate rânduri. Între timp, acesta spune că s-a schimbat foarte mult și că așteaptă ziua în care Misha îl va ierta și va vrea să formeze, din nou, o relație cu el. Se pare că aceste declarații au ajuns și la urechile artistei, care spune că nu vede nicio apropiere în momentul acesta.

„E o chestie care vine de la sine, la fiecare dintre noi care va dori să facă pasul ăsta. Momentan, nu e cazul la nici unul dintre noi', a declarat cântăreața la Antena Stars, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit viva

Citește și: „Aveam o altă relație”. Connect-R a înșelat-o pe Misha. Dezvăluirile șoc făcute de artist: „Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles de ce a dat divorț”

„Nu am de gând să îmi refac viața”

Tot în carte, Connect-R mai spunea că nu va încerca să-și refacă viața, până în momentul în care Misha nu se va afișa, la rândul său, la brațul unui alt bărbat. În acest sens, artista spune că nici nu ia în calcul în momentul acesta să-și facă un iubit, întrucât prioritățile sale sunt cu totul altele. 

„Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoie, nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Connect-R, motivul pentru care a căzut în patima viciilor: „Pe seama unor traume puternice. Faci în asa fel încât sa uiti”

Cei doi nu au vorbit cu Maya despre divorț

Un lucru pe care fanii totuși îl știau este acela că cei doi au continuat să locuiască împreună, după divorț, dar și să meargă în diferite vacanțe de familie. Aceste „sacrificii” au fost făcute de dragul fiicei lor, spune Misha, care dezvăluie faptul că fetiței nu i s-a adus niciodată la cunoștință situația sentimentală dintre mama și tatăl său. Cei doi își doresc să-i creeze acesteia un mediu de trai cât mai armonios, astfel încât să nu simtă nici prezența maternă, dar nici pe cea paternă din viața sa. 

„Pentru Maya facem aceste vacanțe, de obicei, mergem în vacanțe în fiecare an de ziua Mayei, pentru că, logic, copilul se bucură de momente petrecute cu ambii părinți. Noi nu am discutat niciodată cu Maya subiecte de genul, este un copil și noi vrem ca ea să își păstreze această puritate de copil. Nu am băgat-o niciodată în subiecte de genul ăsta. Înțelege foarte multe lucruri fără să întrebe.”, a concluzionat artista.

VEZI și: Spovedania lui Connect-R: „Începusem să mă autodistrug, zilnic consumam droguri”. Ce rol a avut Misha în salvarea artistului și care a fost momentul în care a spus stop viciilor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel