„Aveam o altă relație”. Connect-R a înșelat-o pe Misha. Dezvăluirile șoc făcute de artist: „Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles de ce a dat divorț”

Connect-R, Misha, sursa foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, Misha, sursa foto Instagram

Connect-R a dezvăluit adevăratul motiv ce a produs divorțul de Misha.

Connect-R și Misha păreau a fi familia fericită în anul 2013, când ajungeau împreună în fața altarului. Chiar dacă atunci arătau tuturor că se iubesc extrem de mult, cei doi alegeau cinci ani mai târziu să-și spună „adio”, însă nedorindu-și atunci să ofere prea multe detalii cu privire la motivele ce au produs ruptura. Mai mult, cei doi au preferat să locuiască în continuare împreună, de dragul fiicei lor, astfel încât aceasta să nu aibă de suferit. Când nimeni nu se mai aștepta însă să afle adevărul, Connect-R a dezvăluit în cartea sa recent lansată faptul că și-a înșelat soția, acest lucru făcând-o pe artistă să nu mai privească în spate nici până în ziua de astăzi.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.

Astăzi, în noua mea stare, nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine”, mărturisește artistul în carte, potrivit unica.

Citește și: Connect-R, revelație la 40 de ani: „Mă cam apropii de mine cel real, de mine cel care nu s-a născut niciodată”

„N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire”

Mai mult, în prezent, artistul speră că mama fetiței sale îl va ierta și că cei doi vor putea forma din nou o familie. Acesta neagă vehement posibilitatea unei relații cu o altă femeie, fiind dispus să o aștepte pe Misha până când e nevoie.

„Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă.

E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit artistul în cartea sa „Din livada cu nuci”.

VEZI și: Connect-R, motivul pentru care a căzut în patima viciilor: „Pe seama unor traume puternice. Faci în asa fel încât sa uiti”

Connect-R și Misha, în vacanțe împreună, după divorț

Mai mult, artistul spune că inclusiv după ce s-a despărțit de fosta soție, acesta a continuat să meargă în vacanțe tot cu Misha. Connect-R nu este deschis către o nouă poveste de dragoste până în ziua în care Misha nu-și va găsi și ea un alt partener, încheie el.

 „Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt.

Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept”, mai spune el, conform Wowbiz.

Citește și: Connect-R se retrage din muzică. Artistul, ajuns la capătul puterilor: „E prea mult, nu mai am starea necesară să o fac”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 iun 2023, 22:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience