Misha, apariție incendiară. Pantalonii decupați care i-au adus un val de critici: „Cam îndrăzneață ținuta” /FOTO

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a atras o serie de critici după ce a postat câteva imagini mai „îndrăznețe”.

Cu  șase ani în urmă, Connect-R a divorțat de soția sa, Misha. Despărțirea a fost răsunătoare, iar cei doi au fost în centrul atenției pentru mai mult timp. Connect-R este una dintre vedetele care s-au remarcat în România, iar tinerii îl recunosc imediat după vocea sa remarcabilă. 

Multă lume știe că, de ceva timp, Connect-R a ales o cale mai mult religioasă. Acesta s-a confruntat cu multe probleme în tinerețe. Cuprins de valul celebrității, obișnuia să consume câteva dintre cele mai „grele” substanțe interzise. Artistul a vorbit de mai multe ori despre culisele „vedetismului”. De asemenea, artistul și-a declarat credința față de Dumnezeu și este convins să urmeze mai mult căile virtuoase. 

A fost criticată de fani pentru pozele sexy postate

La rândul ei, Misha și-a făcut și ea debutul în muzică, iar recent a declarat că își dorește să acorde o mai mare importanță carierei sale. 

 Connect-R a recunoscut, recent, că venirea pe lume a fiicei lor, Maya, l-a făcut să realizeze că trebuie să-și pună viața în ordine.

Mama fiicei lor, Misha, este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde mai postează apariții și unde își ține la curent publicul cu ultimele noutăți din viața ei. Acum, vedeta nu se sfiește să își mai facă apariția în ținute provocatoare, cum a fost de această dată. Ea trezește printre cele mai inedite critici, dar cucerește și admirația multora.

Astfel, se remarcă mai multe reacții din partea fanilor:

„Doamne ferește, de ce ai apărea așa?Ai un chip atât de frumos, n-ai nevoie să-ți arăți fesele! Sănătate!”, „Și totuși nu ai așa multe like-uri prin poza asta”, sunt doar două dintre multele comentarii pe care Misha le-a primit din partea internauților.

O altă reacție a fost: „Cam îndrăzneață ținuta”, a spus un alt internaut.

Connect-R o așteaptă să-și refacă viața

Connect-R a precizat în cartea sa, „Din livada cu nuci”, că a greșit mult față de fosta iubită și că nu-și va reface viața până când nu o va vedea pe Misha cu un bărbat la braț. Cu toate acestea, diva a răspuns cântărețului printr-o declarație. Aceasta nu are de gând să facă demersuri în acest sens pentru că are alte priorități momentan.

„Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoie, nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine.”, a mai adăugat ea.

 

Vezi și: Misha îi răspunde lui Connect-R, după ce artistul a recunoscut că a înșelat-o și că vrea să fie iertat: „Va avea de așteptat mult și bine”

Vezi și: Connect-R, motivul pentru care a căzut în patima viciilor: „Pe seama unor traume puternice. Faci în asa fel încât sa uiti”

Vezi și: Spovedania lui Connect-R: „Începusem să mă autodistrug, zilnic consumam droguri”. Ce rol a avut Misha în salvarea artistului și care a fost momentul în care a spus stop viciilor

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 19 iun 2023, 14:32 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience