Romanița Iovan, secretul unei siluete de invidiat, la 58 de ani. Cum se menține vedeta în cea mai bună formă: „După părerea mea, cel mai bun tratament”

Data publicării:

Romanița Iovan a dezvăluit cum se menține în formă, la 58 de ani. 

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute apariții din showbizul românesc. Vedeta este apreciată și admirată pentru cariera de succes, dar și pentru felul în care arată. Deși are 58 de ani, creatoarea de modă arată impecabil. Romanița Iovan are o siluetă de invidiat, motiv pentru care multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum reușește să se mențină în formă.

Creatoarea de modă a recunoscut că a luat în greutate 24 de kilograme în momentul în care a rămas însărcinată, însă a reușit să le dea jos într-un timp scurt. Recent, Romanița Iovan a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Romanița Iovan, secretul unei siluete de invidiat, la 58 de ani

„Am avut 24 kg în plus, nu a fost o chestie așa simplă. Imediat după ce am născut, deci acum 15 ani, am început un regim foarte serios de sport. După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea. Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală. Am între 30 și 40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere. Mai sunt 5 luni și fac 58 de ani și vreau să fiu și eu o tânără mămică pentru că am și copil mic, are 15 ani, chiar dacă are 1,86 m. Cred că ăsta este până la urmă secretul: fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi”, a declarat pentru VIVA! Romanița Iovan.

Romanița Iovan: „Mănânc atât cât simte organismul”

Romanița Iovan a mărturisit că înghețata este preferata ei atunci când simte nevoia să mănânc ceva dulce. Cu toate astea, când își satisface poftele culinare, vedeta intensifică sportul pentru a nu lăsa kilogramele în plus să se depună.

„În momentul în care am poftă de ceva dulce – preferata mea este înghețata – mănânc atât cât simte organismul că are nevoie de înghețată, dar țin cont și a doua zi intensific un pic sportul”, a mărturisit ea.

Creatoarea de modă este și adepta sportului. Vedeta este pasionată de înot.

„În vacanțe, pentru că înot foarte mult ajung și la 59 kg, dar mă opresc undeva la 60 kg, cam acesta este echilibrul”, a precizat ea.

La ce truc apelează Romanița Iovan

Romanița Iovan a recunoscut că apelează la un truc mai vechi, care implică argintul. Mai exact, vedeta bea apa în care a stat o noapte întreagă o linguriță sau un ban de argint și busuioc proaspăt. Aceasta tehnică ajută la oprirea îmbrătrânirii tenului.

 

„Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta.', a spus ea pentru Ciao.

 

Citește și:  Dana Săvuică rupe tăcerea. Cine sunt bărbații din showbiz care i-au făcut avansuri

Anca Serea, despre problemele de sănătate. Vedeta a ajuns la spital cu tenisunea 9: „Niciun fel de rezervă, era zero”

Vești proaste pentru Alexandru Arșinel. Hoțul care i-a spart casa actorului a rămas în libertate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel