Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Acces Direct
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida trece prin momente delicate, din cauza faptului că atacatoarea acesteia vrea cu orice preț să îi facă rău.

Mirele Vaida nu traversează cea mai bună perioadă, pentru că cea care a atacat-o în platoul emisiunii Acces Direct, în urmă cu ceva timp, s-a întors. Dacă atunci, prezentatoarea TV a fost extrem de șocată, pentru că femeia respectivă i-a aruncat un bolovan în cap, chiar în timp ce prezenta emisiunea, acum aceasta a avut parte de altă surpriză neplăcută. În timp ce era în direct pe Antena Stars, unde dezbătea subiectele zilei, aceasta a primit imagini cu mașina sa, care era distrusă. Mirela Vaida a aflat, la scurt timp, faptul că cea care a atacat-o în direct, anul trecut, a aruncat acum tot cu bolovanul în parbrizul autoturismului, pe care l-a distrus complet.

În acest sens, îndrăgita prezentatoare TV face un apel public, prin care roagă autoritățile să rezolve cumva această situație, care îi pune în pericol viața.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?!(...) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia.(...) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap. Să fie închisă, mi se face greață”, a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă., potrivit wowbiz.

Mirela Vaida este pregătită să devină mamă pentru a patra oară: Mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic

Mirela Vaida a fost atacată în direct

În urmă cu un an de zile, Mirela Vaida a fost atacată în direct, de o femeie dezbrăcată, care s-a năpustit cu un bolovan asupra ei. Atât vedeta, cât și telespectatorii au fost șocați, pentru că nu înțelegeau situația, dar nici cine era femeia care voia să îi facă rău acesteia. 

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avea un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, chiar după ce a avut loc acest incident. 

Decizia luată de procurori atunci, în privința atacatoarei, a dezamăgit-o pe vedetă

Chiar dacă o țară întreagă a fost martoră la tentativa de omor ce a avut loc chiar în platoul emisiunii Acces Direct, se pare că procurorii nu au privit cu aceeași gravitate situația. 

„Nu a fost tentativă de omor, nici amenințate. A fost distrugere, că a aruncat cu pietroiul și a crăpat sticla platoului, și ultraj al bunelor moravuri, pentru că a intrat dezbrăcată. Atât.

Eu sunt încă traumatizată. Intenția mea nu e să bag la balamuc două femei bolnave. Dacă ele sunt bolnave, nici sentința, nici lipsa unei sentințe nu le va ajuta. Ele pot venit din nou aici, dacă nu sunt urmărite penal”, a spus Mirela Vaida, la vremea aceea, vizibil afectată de decizia instanței.

Mirela Vaida a dezvăluit cât câștigă la Acces Direct: "Eu am o sumă..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel