Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida și-a anunțat fanii că nu va fi prezentă miercuri, 7 iunie, în emisiunea Acces Direct.

În cursul emisiunii de pe 6 iunie 2023, Mirela Vaida le-a spus telespectatorilor faptul că va lipsi ziua următoare, pe 7, de la pupitrul emisiunii Acces Direct. Sunt rare momentele în care vedeta nu-și face apariția pe micile ecrane, astfel încât acest lucru i-a îngrijorat imediat pe fani. Totuși, aceasta a ținut imediat să clarifice situația, spunând faptul că lipsește „motivat.” Familia acesteia trece printr-o perioadă foarte grea, întrucât socrul prezentatoarei, respectiv tatăl soțului ei, s-a stins din viață. Toți au fost nevoiți să plece astfel de urgență la Cluj, pentru a fi alături de întreaga familie îndurerat.

„Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj.

Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea”, a spus acesta.

Citește și: Mirela Vaida: „Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic”. Cum arată viața prezentatoarei TV, dincolo de celebritate / EXCLUSIV

Ce meserie a avut socrul Mirelei Vaida

Mai mult, vedeta i-a anunțat pe toți cei care l-au cunoscut pe socrul său să vină să-i aducă un ultim omagiu, acolo unde va fi înmormântat. Se pare că Alexandru Vaida a fost extrem de cunoscut în orașul său, întrucât era profesor, lucra în jurnalism, dar avea legături și cu ingineria. 

„Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm”, a spus vedeta, care este în doliu.

Citește și: Mirela Vaida, secretul siluetei: „Încerc trei zile pe săptămână să...” Ce program alert are zilnic vedeta / EXCLUSIV

Ce educație le oferă cei doi copiilor lor

Chiar dacă soțul Mirelei Vaida nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor, asemenea vedetei, Mirela Vaida ne declara recent faptul că bărbatul o sprijină și o ajută foarte mult în educația copiilor. El este partea autoritară din casă, astfel încât micuții ascută imediat de acesta, fără prea multe comentarii.

„Eu sunt părintele mai bun, iar soțul meu este cel care se ocupă de ordinea și disciplina din casă, el zice doar o dată, iar lucrurile se respectă. Trebuie să recunosc că, fiind mamă, sunt mai înduioșată, sunt mai ușor de convins, ei știu exact ce să facă pentru a mă îndupleca, dar am și eu niște condiții. Dacă îi văd că sunt cuminți, ascultători, dacă au rezultate bune la școală și își îndeplinesc micile sarcini din casă, sigur că le fac pe plac. Nu sunt un părinte care să le dea copiilor tot ce cer, fără să nu ceară nimic în schimb. Sunt un părinte care vrea să-și clădească o relație de prietenie, colaborare cu copilul, eu îi cer lui niște sarcini, el le îndeplinește, iar atunci eu încerc să îi fac și micile plăceri, cam așa funcționează la noi. Dar nu exagerăm în nicio situație și nu cumpărăm lucruri doar de dragul de a le cumpăra. Impunem niște limite și avem niște principii, însă între mine și soțul meu, eu clar sunt părintele mai permisiv, din păcate.”, spunea în trecut Mirela Vaida pentru Spectacola.

VEZI și: Mirela Vaida, rețetă de ciorbă de perișoare: „Facem un borș bogat, ca în zona Moldovei”. Ingredientul secret folosit de prezentatoareGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 07 iun 2023, 07:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience