Mirela Vaida, secretul siluetei: „Încerc trei zile pe săptămână să...” Ce program alert are zilnic vedeta / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mirela Vaida a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre rolul pe care îl are sportul în viața ei și despre „rețeta” care o ajută să mențină echilibrul între familie, carieră și timp liber.

Mirela Vaida este una dintre cele mai celebre și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Pe lângă cariera de succes de care se bucură, vedeta are și o familie minunată, căreia îi dedică extrem de mult timp zilnic. Prezentatoarea de la Acces Direct este și o mămică cu normă întreagă, care, pe lângă atribuțiile pe care le are zilnic de îndeplinit, pentru copiii săi, mai încearcă, în același timp, să-și dedice timp și pentru propriile pasiuni. Sportul este una dintre ele, care, nu doar că o recreează, dar o menține și în formă. În exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida ne-a dezvăluit cum reușește să ducă la bun sfârșit toate aceste activități, într-o singură zi, dar ne-a povestit și despre rolul pe care sportul îl joacă în viața ei. 

„Eu acum plec de la sală și mă duc să iau copiii de la școală, unde îi las dimineața, la ora 8:00, după care merg la sală, unde stau două ore, iar când ies îi iau de la școală. Practic, în intervalul în care copiii stau la cursuri, stau și eu la sală. Apoi, mergem să punem masa, să vedem temele, după care fac duș și plec la serviciu. Acesta este programul nostru în fiecare zi, nu ne abatem de la el. Pe ei îi culc la ora 14:00, iar eu plec la muncă.”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Ce antrenamente practică Mirela Vaida în sala de fitness

Sportul este atât un mijloc de socializare, dar și unul de a o întreține în formă, susține Mirela Vaida. Aceasta practică diferite antrenamente axate pe cardio, dar și lucrarea diverselor grupe musculare.  

„Sport fac de mult timp. Sigur că există și zile mai urâte, ploioase, în care dacă fac o oră jumătate până în București nu mă mai duc, dar practic de multă vreme sportul. Încerc să îmi găsesc de obicei trei zile pe săptămână, marțea, joia și vinerea în care să merg la sală. Eu oricum mă trezesc în fiecare dimineață la ora 7:00, pentru a le pregăti celor mici micul dejun și pachețelele pentru școală și ieșim toți pe ușă, îi las la poarta școlii și nu mai are rost să mă întorc acasă, să mai dorm sau să stau la televizor, când pot să fructific acele ore, să merg să fac ceva pentru sănătatea mea.

La sală chiar mă înviorez. Două ore de cardio, de cycling, pilates, body pump, îmi plac orele în care să simt că muncesc și care să mă facă să transpir, nu fac antrenamente de forță, ci doar ore de aerobic cu instructor. Dimineața se adună foarte multe fete, suntem în jur de 30 și mă motivează foarte tare treaba aceasta. Eu merg de 10 ani la sala aceasta de sport și de atunci am rămas aceleași fete. Socializăm, ținem legătura, este un fel de a ne îngriji pe noi, de a socializa, simt efectiv că am energie pe toată ziua.”, ne-a mai dezvăluit prezentatoarea TV. 

 

„Cred că secretul este disciplina și un program echilibrat”

Când vine vorba de mâncare însă, Mirela Vaida are o dietă destul de restrictivă, care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat.

„De regulă, nu mănânc nimic până la prânz. Astăzi nu am mâncat nimic de aseară, am băut doar cafea și doi litri de apă. Nu am nevoie de mâncare. Mă simt foarte bine și asta mă bucură. Fac sala pentru mine, pentru sănătatea mea și pentru starea mea de bine. Când merg la școală, să iau copii, întotdeauna sunt îmbrăcată în echipamentul sportiv și tot timpul mă întreabă: „Iar ai fost la sală?”. După ce am terminat cu sportul, am făcut și piața, când am coborât de la sală. Am portbagajul plin cu fructe, legume, pui, ouă.”, a completat ea.

Cu toate acestea, vedeta este o gospodină desăvârșită, care își petrece ore în șir în bucătărie. În final, Mirela Vaida ne-a dezvăluit și care este secretul menținerii echilibrului, într-o viață atât de ocupată.

„Cei mici mănâncă mâncare gătită, gătesc foarte mult. Mă ocup de obicei de gătit în zilele în care nu merg la sală, adică lunea și miercurea, în general. În fiecare zi am un program bine prestabilit, de la care nu mă abat. Multă lume mă întreabă cum reușesc să le facpe toate. Cred că secretul este disciplina și un program echilibrat, eu nu sunt omul să lenevească și care să doarmă până târziu dimineața. Sunt mai militărească, avem niște ore clare stabilite. Viața cu trei copii oricum îți impune disciplină. Este mai complicat atunci când se îmbolnăvește unul dintre ei, pentru că trebuie să-l țin acasă și, bineînțeles, că nu mai pot pleca nicăieri. Deocamdată aceste lucruri sunt cu titlul de „excepție”, pentru că, mulțumim lui Dumnezeu, copiii s-au cam imunizat, nu ne mai îmbolnăvim des.”, ne-a mai dezvăluit în exclusivitate Mirela Vaida. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel