De ce nu au voie copiii Mirelei Vaida să urmărească emisiunea sa: „Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că...” / EXCLUSIV

EXCLUSIV

Mirela Vaida ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre educația pe care încearcă zilnic să le-o ofere copiilor săi.

Mai sunt doar câteva zile până când creștinii vor sărbători Sărbătorile Pascale, iar pe lângă mâncărurile tradiționale care trebuie să fie preparate în această perioadă, părinții mai au o sarcină în plus. Aceștia trebuie să pregătească din timp venirea Iepurașului, fie printr-o vânătoare specifică de ouă, fie prin diferite cadouri simbolice. Am întrebat-o și pe Mirela Vaida ce părere are despre acest obicei adoptat de români de câțiva ani, care ne-a făcut mai multe dezvăluiri într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola. 

„Pentru copii există tradiția Iepurașului, dar se va ocupa soacra mea, ea iese cu ei și le ascunde ouă în iarbă. Eu nu prea aveam tradiția asta, pentru că noi nu am crescut cu ea, dar în momentul în care ai copii, toate lucrurile se schimbă, tot ce auzi că vor, ai tendința să le dai. Un cadou sau o bucurie în plus pentru ei, nu strică. Fie vorba între noi, la ei Iepurașul vine cu orice ocazie, nu contează că este o zi oarecare. Dacă își doresc lucruri de care au nevoie, sigur că le facem pe plac. Dar nu sunt un fan al Iepurașului, nu aș comercializa atât de mult această sărbătoare.”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și: Mirela Vaida, rețetă specială de cozonac moldovenesc: „Acesta e cozonacul din copilăria mea. Îmi place să fie felia galbenă, mare” / EXCLUSIV

 

Ce educație își dorește Mirela Vaida să le ofere copiilor ei

Când vine vorba de educația micuților, Mirela Vaida recunoaște faptul că ea este persoana mai permisivă decât soțul ei. Vedeta tinde să le ofere totul copiilor, care trebuie să facă anumite sarcini pentru a fi răsplătiți după cum își doresc. 

„Eu sunt părintele mai bun, iar soțul meu este cel care se ocupă de ordinea și disciplina din casă, el zice doar o dată, iar lucrurile se respectă. Trebuie să recunosc că, fiind mamă, sunt mai înduioșată, sunt mai ușor de convins, ei știu exact ce să facă pentru a mă îndupleca, dar am și eu niște condiții. Dacă îi văd că sunt cuminți, ascultători, dacă au rezultate bune la școală și își îndeplinesc micile sarcini din casă, sigur că le fac pe plac. Nu sunt un părinte care să le dea copiilor tot ce cer, fără să nu ceară nimic în schimb. Sunt un părinte care vrea să-și clădească o relație de prietenie, colaborare cu copilul, eu îi cer lui niște sarcini, el le îndeplinește, iar atunci eu încerc să îi fac și micile plăceri, cam așa funcționează la noi. Dar nu exagerăm în nicio situație și nu cumpărăm lucruri doar de dragul de a le cumpăra. Impunem niște limite și avem niște principii, însă între mine și soțul meu, eu clar sunt părintele mai permisiv, din păcate.”, ne-a mai dezvăluit prezentatoarea TV. 

Citește și: Mirela Vaida, rețetă de ciorbă de perișoare: „Facem un borș bogat, ca în zona Moldovei”. Ingredientul secret folosit de prezentatoare

 

De ce nu-i lasă pe cei mici să urmărească emisiunea Acces Direct

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară. Chiar dacă emisiunea pe care o prezintă este cunoscută de toată lumea, vedeta ne-a spus că cei mici nu obișnuiesc să o urmărească pe micile ecrane. În acest sens, vedeta de la Antena 1 ne-a dezvăluit cum le-a explicat copiilor săi  faptul că acel conținut promovat la Acces direct nu este potrivit pentru vârsta lor fragedă.

„Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu este o emisiune pentru copii. Ei de multe ori cer să vină cu mine la emisiune. I-am  mai luat într-o vară, cred că de 1 iunie. Sigur că s-au plictisit, pentru că nu e joacă de copii acolo și atunci le-am spus că nu au ce să vadă acolo, mai bine să stea acasă și să se uite la un desene care le place, dar nu le-am interzis sau le-am impus. Astăzi, copiii știu și ei să aprindă televizorul, dar au înțeles că e mami acolo și gata, și-au dat seama că nu au ce să înțeleagă din emisiunea mea, nu e pentru ei.”, a continuat să ne spună Mirel Vaida, în exclusivitate. 

VEZI și: Mirela Vaida, rețetă de sarmale moldovenești. Secretul inedit folosit de prezentatoare: „Pentru a da savoarea asta. După gustul din copilărie” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 apr 2023, 11:52 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience