Mirela Vaida a pierdut două sarcini: ”Am suferit foarte mult”. Drama neștiută a prezentatoarei TV

Captură video Youtube/ VALENTIN SANFIRA
Descriere foto: Captură video Youtube/ VALENTIN SANFIRA

Mirela Vaida a vorbit despre faptul că a pierdut două sarcini.

Mirela Vaida este mereu cu zâmbetul pe buze, atunci când apare pe micile ecrane, însă, ce nu știe foarte multă lume este că viața celebrei prezentatoare TV nu a fost întotdeauna roz. Aceasta a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu câțiva ani, când a pierdut două sarcini. Provenită dintr-o familie cu copii mulți, Mirela nu voia să accepte faptul că nu poate aduce pe lume urmași. Chiar dacă, în final, a reușit, drumul până acolo a fost extrem de greu și dureros. Una dintre sarcini a pierdut-o chiar pe scenă, spune artista.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

”Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate,  are nu înțelege c cânt. Pe primul copil l-am făcut foarte greu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți, și nu eram. Cu toată agitația asta, alergătura am pierdut două sarcini, dar urâte cu hemoragii, fix pe scenă, unde nu puteai face nimic. Am fost puternică, dar am suferit foarte mult, dar am luat apoi calea mănăstirii, a bisericii, să întreb de ce mi se întâmplă mie asta.”, a povestit Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira.

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Bunica făcuse 7 copii, vreo doi muriseră, eram dintr-un neam care făcea copii și zic domnule cum să pot eu să nu fac copii, ar fi cel mai mare blestem și uite așa m-am chinuit mult, mult. Am mers peste tot, la tot felul de biserici, la tot felul de oameni care să-mi spună ce să fac și chiar nu mai aveam speranțe.”, a declarat Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube. 

”Am născut-o pe Carla natural”

În momentul în care a rămas însărcinată cu primul copil, prezentatoarea a fost în culmea fericirii. Aceasta nu voia să dea nimănui vestea cea mare, de frica că s-ar putea întâmpla ceva rău. În cele din urmă, totul a decurs bine și, chiar dacă medicii nu o încurajau să nască natural, vedeta a mers pe instinctul său, știind faptul că va reuși și de această dată, cu ajutorul credinței. Acum, prezentatoarea TV se bucură de o familie minunată, fiind mamă a trei copii. Nu de mult, aceasta a declarat faptul că nu exclude posibilitatea de a deveni mamă și pentru a treia oară.

Mirela Vaida a dezvăluit cât câștigă la Acces Direct: "Eu am o sumă..."

”Cu multă rugăciune și credință am rămas însărcinată cu Carla și a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu am pierdut două sarcini, am zis că nu mai spun, până nu-i mare copilul. Am născut-o pe Carla natural și doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că nu, dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani și am alăptat un an de zile exclusiv. Soțul îmi aducea copilul la muncă la alăptat. ”, a mai adăugat Mirela Vaida, în cadrul podcastului de pe Youtube.

Mirela Vaida ia atitudine. Ce are de gând să facă prezentatoarea TV, după ce Antoanela i-a distrus mașinaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 25 iun 2022, 14:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience