Mirela Vaida ia atitudine. Ce are de gând să facă prezentatoarea TV, după ce Antoanela i-a distrus mașina

Captură video Youtube/ Acces Direct
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida a anunțat ce va face, după ce atacatoarea i-a distrus mașina.

Mirela Vaida a trecut prin clipe cumplite recent, când cea care a atacat-o anul trecut în direct, cu un bolovan, în timp ce aceasta era live în cadrul emisiunii pe care o prezintă, s-a întors. De această dată, femeia i-a distrus mașina vedetei, tot cu un bolovan. Ajunsă în culmea disperării, Mirela Vaida a anunțat public ce are de gând să facă. Aceasta se va duce din nou în instanță, unde va fi reprezentată de avocatul Adrian Cuculis. Celebra prezentatoare TV se arată a fi extrem de dezamăgită de statul român, care nu este capabil să o protejeze, spune ea. 

”Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției. Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare . Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct, potrivit spynews.

Mirela Vaida a dezvăluit cât câștigă la Acces Direct: "Eu am o sumă..."

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors

Recent, în timp ce era în direct pe Antena Stars, unde dezbătea subiectele zilei de la Acces Direct, Mirela Vaida a primit imagini cu mașina sa, care era distrusă. Prezentatoarea TV a aflat, la scurt timp, faptul că cea care a atacat-o în direct, anul trecut, a aruncat acum tot cu bolovanul în parbrizul autoturismului, pe care l-a distrus complet.

În acest sens, îndrăgita prezentatoare TV a făcut și atunci un apel public adresat autorităților, prin care le ruga să rezolve cumva această situație, care îi pune în pericol viața.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?!(...) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia.(...) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap. Să fie închisă, mi se face greață”, a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă., potrivit wowbiz.

Mirela Vaida a fost atacată în direct

În urmă cu un an de zile, Mirela Vaida a fost atacată în direct, de o femeie dezbrăcată, care s-a năpustit cu un bolovan asupra ei. Atât vedeta, cât și telespectatorii au fost șocați, pentru că nu înțelegeau situația, dar nici cine era femeia care voia să îi facă rău acesteia. 

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avea un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, chiar după ce a avut loc acest incident. 

Mirela Vaida este pregătită să devină mamă pentru a patra oară: Mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic

Decizia luată de procurori atunci, în privința atacatoarei, a dezamăgit-o pe vedetă

Chiar dacă o țară întreagă a fost martoră la tentativa de omor ce a avut loc chiar în platoul emisiunii Acces Direct, se pare că procurorii nu au privit cu aceeași gravitate situația. 

„Nu a fost tentativă de omor, nici amenințate. A fost distrugere, că a aruncat cu pietroiul și a crăpat sticla platoului, și ultraj al bunelor moravuri, pentru că a intrat dezbrăcată. Atât.

Eu sunt încă traumatizată. Intenția mea nu e să bag la balamuc două femei bolnave. Dacă ele sunt bolnave, nici sentința, nici lipsa unei sentințe nu le va ajuta. Ele pot venit din nou aici, dacă nu sunt urmărite penal”, a spus Mirela Vaida, la vremea aceea, vizibil afectată de decizia instanței.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 23 iun 2022, 18:00 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience