Mircea Badea și Carmen Brumă, vacanță de mii de euro. Ce destinație au ales cei doi: „Nu vezi un chiștoc, o sticlă de bere în nisip, nimic”

Data publicării:
Carmen Bruma și Mircea Badea, foto Instagram
Descriere foto: Carmen Bruma și Mircea Badea, foto Instagram

Mircea Badea și familia sa au ales un loc exclusivist pentru a își petrece vacanța. Ce are soția sa de zis despre condițiile oferite.

Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, Vlad, se bucură de o vacanță într-o stațiune populară printre români. Cuplul Carmen și Mircea, care sunt împreună din anul 2000, de obicei sunt rezervați în ceea ce privește viața lor de cuplu și familia, dar ocazional împărtășesc detalii din viața lor de familie comunității online. Recent, Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, Vlad, au plecat într-o vacanță într-o destinație apreciată de mulți români, unde se întorc mereu cu bucurie, la fel ca și Mircea și Carmen.

Lux de mii de euro

Pe platforma online, Mircea Badea a dezvăluit că aceasta este una dintre cele mai frumoase vacanțe pe care le-au avut în ultimii ani. Prezentatorul TV a împărtășit imagini din hotelul în care ei, Carmen și Vlad sunt cazați pentru următoarele zile pe Instagram. Carmen la rândul ei manifestă entuziasm pentru vacanța din Turcia, considerând că Antalya este o alegere ideală pentru familiile cu copii.

„Vacanțăăăă! Am început cu o încălzire ușoară într-una dintre destinațiile noastre preferate, Antalya. Mai ales dacă ai copii, mi se pare alegerea ideală, pentru ca toată familia să simtă vacanța. Condiții excelente de cazare, plaje impecabile (nu vezi un chiștoc, o sticlă de bere în nisip, nimic), mâncare bună și diversă, program pentru copii, sală, Spa, piscine de toate felurile și continui lista în Stories! Și pentru că o să mă întrebați despre hotel, am stat aici prima oară acum 15 ani, când nu aveam copil. Ne-a plăcut și atunci, dar acum îl găsim senzațional”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

Oferind o experiență relaxantă și atractivă pentru familiile și cuplurile care îl aleg, un hotel selectat de Mircea Badea și Carmen Brumă oferă un sejur de 5 zile în august 2023, pentru 3 persoane, cu prețuri începând de la 25.459 de lei, potrivit Unica.

Au ales să  nu se căsătorească

Mircea Badea și Carmen Brumă și-au început relația în 1998, după ce s-au cunoscut prin intermediul lui Mihai Mitoșeru. În anul următor, au devenit colegi, Carmen fiind una dintre asistentele emisiunii „Noaptea târziu”, condusă de Mircea și de jurnalistul Oreste Teodorescu. Cu toate că sunt împreună de peste 20 de ani, cuplul alege să nu se căsătorească.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu „biata Brumă”. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, mărturisea Carmen Brumă în trecut. Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment”, mai declara în trecut Carmen Brumă, potrivit Unica.

Vezi și: Carmen Brumă le întinde o mână de ajutor tinerilor. Mesajul prin care dorește să tragă un semnal de alarmă : „Ai senzația că nimic nu-i interesează”
Vezi și: Mircea Badea, replică acidă după ce Dan Negru și-a declarat nemulțumirea față de turismul românesc: „Ăsta e în Japonia”
Vezi și: Dan Negru a răbufnit, după ce a picat Liviu Rebreanu la BAC: „La înmormântarea lui n-a venit nimeni, azi e subiect de bacalaureat”
Vezi și: Media lui Mircea Badea la bacalaureat. Când a aflat una din note, a făcut contestație, crezând că e o greșeală, dar a avut o surpriză totală



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel