Mircea Badea, replică acidă după ce Dan Negru și-a declarat nemulțumirea față de turismul românesc: „Ăsta e în Japonia”

Sursa foto: Mircea Badea și Dan Negru, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Mircea Badea și Dan Negru, instagram/ colaj foto Spectacola

Mircea Badea i-a dat o replică acidă lui Dan Negru, după ce a criticat turismul românesc. 

Dan Negru a decis să-și petreacă concediul în Japonia, departe de agitația din București. Odată ajuns acolo, prezentatorul TV a fost impresionat de felul în care japonezii își promovează toate obiectivele turistice. Acesta nu s-a putut abține, astfel că și-a arătat nemulțumirea față de turismul din România.

Dan Negru a dat de pământ cu turismul românesc

„Mă uit cu «ciudă» la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu avem abțibildul ăsta. Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară. Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară apoi i-am băgat în pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași.

Îl promovăm pe Dracula care e invenția unui scriitor irlandez, Bram Stocker. La noi turismul e paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi. Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială. Copiii lor învață la școală că țara lor e un arhipelag sărac, fără resurse și că doar oamenii pot face din Japonia o țară mare. Noi învățăm că avem o țară bogată, cu de toate, mare, munte, deltă. Nu ne învață nimeni cum să le merităm!”, a scris Dan Negru pe pagină sa de Facebook.

„Știți știrile care laudă punctualitatea trenurilor japoneze? Despre asta e marketingul de țară! 90 de minute a avut întârziere trenul japonez cu care trebuia sa plec dintr-un oraș in altul. Motivul: ploua!    
Doar că la ei asta nu e o știre pe care media să o popularizeze.
Despre asta e marketingul de țară! Despre ce arăți celorlalți! O țară poate să fie mai frumos ambalată decât alta.

Când vă enervați în Gara de Nord, amintiți-vă de asta. La noi nu merg șinele din cauza căldurii, la ei a plouat, e totuna. ”, a mai spus acesta, pe rețelele de socializare.

Mircea Badea, replică acidă,  după ce Dan Negru și-a declarat nemulțumirea față de turismul românesc

Mircea Badea nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că i-a dat o replică tăioasă colegului său de breaslă. Vedeta a ținut să precizeze că nu-l interesează complexele culturale ale lui Dan Negru și că ar fi bine ca prezentatorul să se bucure de vacanță, nu să stea să judece turismul din România. 

„Nu mă interesează nimic din ce spune Dan Negru. Nimic. Nu mă interesează complexele lui culturale, nu mă interesează că e disperat să aibă dimensiune socială și culturală, deși nu are. Nu, nu mai interesează deloc”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale, potrivit Impact.

„Ăsta este în Japonia, înțelegi. În Japonia în vacanță și de acolo îl freacă turismul românesc și scrie el, face praf auzi, deci nu, n-ai… «Mă uit cu ciudă la muntele Fuji», nu, n-am… Doamne, ferească Dumnezeu”, a mai completat Mircea Badea.

Citește și: Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, acuzații grave la adresa Vioricăi, după ce a fost lovită cu bâta, la un concert: „A plătit pe cineva să-mi facă rău”

Cum și-a câștigat Cătălin Măruță primii bani. Prezentatorul a pornit de jos: "Am fost omul sandviș"

„Mi-e foarte greu să vorbesc. Am vrut să mor.” Vica Blochina, în lacrimi. Vedeta a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața eiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 iul 2023, 16:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience