Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, acuzații grave la adresa Vioricăi, după ce a fost lovită cu bâta, la un concert: „A plătit pe cineva să-mi facă rău”

Data publicării:
Sursa foto: Ramona și Viorica de la Clejani, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Ramona și Viorica de la Clejani, instagram/ colaj foto Spectacola

Ramona de la Clejani a făcut o serie de acuzații grave la adresa Vioricăi, după ce a fost agresată, la un concert. 

Ramona de la Clejani a trecut prin momente de panică, după ce a fost bătută cu o bâtă, de un necunoscut, după terminarea unui concert, în urmă cu câteva zile. Acum, artista a făcut o serie de declarații șocante. Mai exact, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani o acuză pe Viorica că ea ar fi fost cea care ar fi pus pe cineva să îi facă rău. 

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, acuzații grave la adresa Vioricăi,

Într-un interviu recent, Ramona a mărturisit că s-a ales cu răni grave, după ce a fost agresată, la scurt timp după ce a ieșit de la un eveniment, acolo unde avea cântare. Mai mult decât atât, femeia susține că Viorica ar fi cea care ar vrea să-i facă rău, astfel că a pus diverse persoane să o sune și să o bată. 

„Acum o săptămână am fost lovită la mână și la cap de cineva după ce am ieșit de la o nuntă, unde am avut cântare. Asta s-a întâmplat în jurul orei 3, 4 dimineața. Sunt sigură 100% că Viorica a plătit pe cineva să-mi facă rău pentru că sunt sunată cu număr privat, în ultimul timp, de diferite persoane care îmi zic să dau jos pozele cu tata de pe pagina de Facebook. Plus că am primit acasă înștiințare de la avocat că nu am voie să pun poze cu el și să scriu numele lui pe Facebook. Este mâna ei, a Vioricăi, dar lucrurile nu vor rămâne așa.

Atunci am fost urmărită când am vrut să plec de la cântare. M-a urmărit în acele momente iar la ieșire m-a lovit cu o bâtă la cap și în mână. Eu nu am dușmani pe nimeni și nu cred că cineva mi-ar face rău gratuit. Bine că nu am pățit mai rău în acea seară”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Ce spunea Ramona de la Clejani, după ce a fost bătută

”Vinerea trecută, după ce s-a terminat cântarea, a ieșit un scandal mare de tot, au început să lovească, printre care și eu am fost lovită, am fost lovită cu o bâtă în mână, în burtă. Nici nu pot să stau pe picioare, sunt terminată, mă doare și spatele”, a spus Ramona de la Clejani, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ramona de la Clejani nu își explică cum de s-a ajuns la o asemenea situație. Artista a avut nevoie de intervenția medicilor și susține că are în continuare stări de rău și dureri la nivelul brațului și al spatelui. Cu toate astea, Ramona de la Clejani recunoaște că nu a sunat la poliție. 

”Nu înțeleg de la ce s-au luat, unii dintre invitați au sărit la bătaie către cei din trupa noastră. Am fost la spital și cred că o să mă duc iar, că nu mă simt bine. Am mâna lovită, spatele, mi-au dat antiinflamatoare”, a mai zis Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani: „Mâna mi-au prins-o tare de tot cu bâta aia, tare de tot”

Artista a povestit că a chemat salvarea acasă, însă nu le-a spus medicilor că a fost bătută, pentru a nu chema poliția. Ramona susține că se teme pentru viața ei, mai ales că, în urmă cu  o lună era victima unui jaf ce a avut loc în apartamentul ei.

”A fost și salvarea la mine la mine acasă, mâna mi-au prins-o tare de tot cu bâta aia, tare de tot. Primele ore după nu am simțit nimic, nu aveam nimic, dar după au început durerile uriașe. Celor de la salvare le-am ascuns, le-am zis că mă doare capul, rinichii, spatele, că dacă le ziceam că am fost bătută ar fi chemat imediat poliția”, a mai zis ea.

”Mi-e teamă pentru viața mea”, a mai zis ea despre situația din prezent.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel