„Mi-e foarte greu să vorbesc. Am vrut să mor.” Vica Blochina, în lacrimi. Vedeta a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața ei

Data publicării:
Sursa foto: Vica Blochina, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Vica Blochina, captură YouTube

Vica Blochina și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Vica Blochina se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Blondina nu are niciun fel de reținere, dovada stând chiar fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, în ținute provocatoare. Cu toate astea, în spatele zâmbetului său molipsitor, vedeta ascunde o dramă, despre care i-a fost foarte greu să vorbească. 

Vica Blochina a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața ei

Vica Blochina a apelat recent la operația de micșorare a stomacului, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Vedeta a recunoscut că era nemulțumită de felul în care arăta, iar în disperarea de a slăbi, a apelat la tot felul de diete drastice, care nu au avut niciun rezultat. Vica Blochina a povestit, pe vlog-ul ei, că nu se mai putea privi în oglindă și chiar avea gânduri negre. 

 „Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine (n.r- kilogramele în plus). Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură, mă uram, am ajuns să mă urăsc. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kg.

E foarte tristă povestea asta. Mi-e foarte greu să povestesc prin ce am trecut, pentru că efectiv am vrut să mor. Erau momente în care mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens. Pur și simplu eram disperată că nu puteam să slăbesc. Frustrarea asta m-a afectat, încât nici dacă mergeam la preot și vorbeam cu el nu știam încotro să o iau, dar a fost foarte grea perioada și eu știu că sunt foarte multe persoane care au această problemă, dar nu vor să arate sau să povestească, pentru că dacă ești plinuț, gras, ești asociat cu lipsa de bun simț”, a povestit Vica Blochina, pe canalul ei de YouTube.

Youtube video image

Ce nu are voie să facă Vica Blochina, după operația de micșorare a stomacului

Deși, abia a avut parte de intervenția chirurgicală, vedeta recunoaște că nu este lăsată să se urce pe cântar deocamdată. Aceasta și-a propus să slăbească 15 kilograme. Protagonista argumentează că multe persoane au beneficiat de această operație de micșorare a stomacului, deși nu ar vrea să afirme acest lucru. Lucrurile ce au făcut-o să apeleze la această procedură medicală sunt dietele, detox-urile și regimurile de care s-a săturat.

„Eu nu mă urc pe cântar la mine acasă, pentru că mi-e frică. Nu mă lasă, încă, nici doctorul, mă urc doar la el în cabinet. Ținta mea după această operație este să slăbesc 15 kilograme. Foarte multă lume și-a făcut intervenția asta, dar mulți nu vor să recunoască. Eu mereu am avut ambiție în ceea ce privește kilogramele. Toată viața mea am stat numai pe regimuri, diete, detoxuri. Pur și simplu, am simțit că nu mai pot cu dietele astea.

Nu am putut să-mi mai reglez greutatea de la 25 de ani, de atunci tot țin regimuri încontinuu. Aveam nevoie pentru confortul meu psihic să slăbesc, nu că mi-ar fi zis cineva că sunt grasă, Doamne ferește!”, a povestit Vica Blochina, pentru Click!, după operația suferită recent.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel